למיקטל וחוסר איזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיקטל וחוסר איזון
    ליאת גיל
    08/02/2010

שלום רב,

הנני סובלת מדיכאון עמיד+חרדה.טופלתי בגוון רחב של תרופות שלא עזרו +שילובים(עזרו מעט לדיכאון אך לא לחרדה)

הלמיקטל היא שהחזירה אותי למצב הטוב.

כמו כן בעית השינה לא נפתרה עדיין ואני נוטלת 1מג' קלונקס ו25 מג' טרזודיל בלילה.

אני עוברת גמילה מהפלוטין מאחר ואין צורך בו יותר לפי דברי הרופא.

כרגע אני בשלב של 10 מג' יום כן יום לא למשך 3 שבועות ואז מפסיקה.

לפני כשנה לאחר החלפת תרופה קרתה לי היפומאניה שהתמתנה ע"י סרקוול ומאז רק התדרדרתי.

הלמיקטל נתן את הפתרון האפשרי ב-150 מג'.

אני מרגישה עדיין עצבנית שזה ממש לא מתאים לאופי שלי...זה מזכיר לי שהייתי עצבנית בהיפומאניה אך כעת ברמה פחות. עדיין מדי פעם יש לי צריבות בבטן או בגפיים שזו תופעה של חרדה.

רציתי לדעת האם יש מקום להעלות את מינון הלמיקטל (כמובן בליווי הפסי' שלי)

כמו כן האם השימוש הארוך ב1 מג' קלונקס יעילותו פוסקת או מופחתת במשך הזמן.

אין לי התפרצויות זעם אבל אני מתרגזת בקלות,מאוד עצבנית וגם מדברת ומגיבה יותר ממצב רגיל.

(בהיפומאניה דיברתי המון ועם כל אחד). יש לי די הרבה מרץ ולא יכולה לשבת במקום אחד ולהרגע אלא להתעסק בהרבה דברים(שוב, יחסית למה שהייתי תמיד.)

אשמח לקבל את חוות דעתכם.

נ.ב

הבנתי שהדיכאון והחרדה הם "בני דודים" והלמיקטל אמור לעזור בשני המקרים.

תודה מראש על כל העזרה לי ולכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למיקטל וחוסר איזון

הוספת תגובה

• למיקטל

09/02/2010

לגלית שלום
    ניתן לבדוק את הרמה של הלמיקטל וכך לקבוע העם את מקבלת מספיק או אפשר לעלותו. 150 מג זה על הצד הנמוך של המינון. את צודקת כאשר את אומרת שדיכאון וחרדה הם בני דודים. כאשר נטיפול עוזר שניהם אמורים לחליף. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו