התמכרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות
    המכור
    10/02/2010

שלום אני בן 23 ומרבה לאונן זה שנים עם הזמן הבעיה הולכת ומחמירה אני לא נהנה מסקס כמו באוננות ... יש לי והיו לי בחורות מושלמות ככה שזה לא הבעיה אצלהן

אני פשוט קם בבוקר עם רצון עז לאונן אני כל היום סובב סביב וזה ולא מצליח לנהל אורח חיים נורמאלי ...המצב נהיה קטסטרופלי שכן אני מרגיש מכור בצורה חזק נסיונות מטורפים שעשיתי להילחם בזה לא עזרו

הדבר מונע ממני למצוא חיי אהבה כי כל מי שהייתי איתה אני לא מצליח להיקשר אלייה שכן אני חושב על נשים אחרות

יש לי חברה מהממת כבר כמה חודשים היא עושה הכל בשבילי יש לי רגש חזק אלייה הסקס מעולה אבל אני חושב מינית על נשים אחרות ואני לא רוצה לבגוד אני לא אדם שבוגד

אני פשוט מכור למין אני ממשיך להילחם בתופעה אך אשמח לכמה טיפים ממכם כולל טיפול תרופתי שידכא לי תחשק המיני אך אינני יכול לשקול טיפול בשיחות אינני יכול להזדהות כלפי מטפל לכן אם יש באפשרותכם לעזור לי מפה אני מאוד אודה לכם הדבר מאוד חשוב לי

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות

הוספת תגובה

• דיכוי חשק מיני

ד''ר חיים שם דוד
    10/02/2010

יש שיטות רבות לדיכוי חשק מיני החל מתרופות נוגדות חרדה ודיכאון ועד לתרוטפות אנטי פסזיכוטיות (שאלו התופעות לואי שלהם בעצם) או על ידי סירוס כימי. נראה לי שכדאי שתפנה ליעוץ מקצועי על מנת להבין את הבעיה שלך ביתר יסודיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו