מה לא בסדר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לא בסדר?
    שלומי
    10/02/2010

שלום, שמי שלומי ומזה כשבוע אני סובל מתסמינים שבימים האחרונים התחלפו עם הרגשת סחרחורת ממש חלשה(זו הדרך היחידה שאני מצליח להגדיר את התחושה הזו) בנוסף לסחרחורת אני סובל רוב היום מבחילה ממש חזקה, ומן חוסר ריכוז,בהתחלה אפילו לקרוא מהעיתון לא הצלחתי.כעת למרבה המזל זה נחלש טיפה. יש לציין שבתחילת השבוע סבלתי מחוסר שקט מוחלט, לא הצלחתי להתרכז ולא לתפקד, כל שעות היום המוח שלי עבד ללא הפסקה זה היה פשוט סיוט! הייתי ממש מתוסכל והתחלתי לחשוב שאני פשוט מאבד את זה. נורא פחדתי והתעסקתי כל הזמן עם שאלות כמו מה כולם יחשבו עלי ואיך המשפחה שלי תתמודד עם המצב הזה. יש לציין שנורא פחדתי, אני לא זוכר אף פעם שחשתי הרגשה כזו, ובעקבות זאת העברתי כמעט יומיים במיטה. מה שהגביר את הפחד שלי משיגעון זה שפתאום חשתי שהכל חסר משמעות(נורא נורא קשה לי להסביר את ההרגשה הזו-זו היתה מן הבנה כזו שצצה לה משום מקום) לא הרגשתי שום צורך בלעשות דברים הכל היה חסר משמעות ובעקבות זאת לא הצלחתי ללמוד ואפילו לעשן כבר לא יכולתי-שאלות כמו למה אני עושה את כל הדברים האלו מילאו את המוח שלי,ההרגשה הזו הייתה ממש ממש מפחידה.כמו שאמרתי בהתחלה,אני מודה לאל שההרגשות והמחשבות האלה הלכו אבל עדיין מציקים לי הסחרחורות האלו והחוסר ריכוז והפחד אם הרגשה כזו תחזור בעתיד..יש לציין שאני בלימודים לפני צבא(מתגייס ביולי השנה) ולכן היה לי קל מאוד לחזור לבית הורי ולהירגע קצת, אני חושב שזה מה שעזר לי להתאפס, אבל אני פוחד שדבר כזה יקרה לי בזמן השירות הצבאי ואיך דבר כזה ישפיע על אופי השירות שלי. אני נורא פוחד שאני סובל מאיזו מחלת נפש וזה נורא מטריד אותי כל ההרגשות האלו בזמן האחרון. יש לציין שאני בן 19 ובריא.אודה לך אם תוכל על פי התסמינים הללו לאבחן מה לא בסדר איתי. ואיך זה ישפיע על חיי בעתיד.
    אני ממש מודה לך על הקדשת הזמן ועל העזרה. וסליחה על המכתב הארוך. המון תודה! שלומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לא בסדר?

הוספת תגובה

• תסמני חרדה

ד''ר חיים שם דוד
    10/02/2010

נראה שאתה סובל מהפרעת חרדה. פנה אל פסיכיאטר או אל רופא המשפחה על מנת שיעריך את המצב וימליץ על הטיפול הראוי למצבך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו