ריטלין עם מאניה דיפרסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין עם מאניה דיפרסיה
    שחר
    11/02/2010

שלום אני סובל ממניה דיפרסיה עם פארנויה קשה עכשיו אני במצב מאוזן, בתקופת התיכון הייתי נוטל רטלין בשביל להצליח יותר בבגרויות ובגלל אי שקט בתנועות הגוף היום אני לומד באוניברסיטה ובמקרה יצא לי לקחת כדור לפני מבחן קשה הרגשתי בפוקוס ועשיתי את המבחן ללא עייפות מה שלא מפתיע שגם אחרי המבחן הייתי בריכוז והרגשתי את עצמי חי לא עד כדי מניה באלימות אני לא נוקט כבר 4 שנים מאז טיפול במחלקה משפטית קשה במיוחד שער מנשה ולא ינקוט כי אני הבטחתי בחיים לא לחזור לשם אז לא זה מה שמדאיג אותי אלא שלפי ידיעתי רטלין זה סם ממריץ והוא יכול לפגוע באיכות השינה אני לא זוכר אם זה הפריע לי לישון אבל הדבר נורא הוא שזה יכול להגביר את הפארנויות שעדין קצת יש לי או להביא אותי למצב מרומם, שאלתי היא האם אני יכול ליטול את הכדור ואם כן באיזה מינון כדאי להתחיל ברור שאני יוועץ גם ברופא אני שוקל 110 קילו וגובהי 190.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין עם מאניה דיפרסיה

הוספת תגובה

• התייעץ עם הפסיכיאטר שלך.

ד''ר חיים שם דוד
    13/02/2010

יש לך יותר מדי להפסיד מכדי להתייעץ בנושא זה בפורומים שלא מכירים אותך אישית. יש מחקרים שמראים שמינון ריטלין שניתן באופן מקצועי בשעות ובמינוינם הנכונים אינו מעלה את שכיחות המאניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו