מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישפוז כפויshiran161113/02/2010
השתחררתי שבוע שעבר אחרי חודשיים ושבוע במחלקה סגורה בהוראת אישפוז כפוי של פסיכיאטר מחוזי..סתור התחלה קיבלתי זריקת קלופיקסול והתחילו לי טיפול בסרוקוול כרגע אני על 700 מ"ג ו750 מ"ג ליתיום ו60 מ"ג סרוקסט ואיטומין לSOS הבעיה היא שעליתיבמשקל מהתרופות.. ואני שוקלת להפסיק אותם בל אני מפחדת מהסיכון שקיים שההתקף הפסיכוטי יחזור..
האם יש תרופות מה SSRI שלא משמינות???
(בנוסף אני BORDERLINE )
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישפוס כפוי
15/02/2010לשירן שלום
עליך להתייעץ עם הרופא. שלושת התרופות שאתה מקבל מובילות לעיתים קרובות לעלייה במשקל. יש לשקול מה הגורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישפוז כפוי
דוד08/03/2010קטין שאושפז כבר שבוע מבקש לראות את בני המשפחה והחברים ובית המרפא מונע זאת מה לעשות . בנוסף כל דבר ששואלים את המטפלת היא פותרת במילה אחת מצב פסיכו . ההורים לא רופאים ובעלי אמצעים עומדים לפני קריסה נפשית משלהם . במקום לעזור למשפחה יוצרים חוסר וודאות ופחד אני כחבר פונה אילכם אולי יש כוון שבו יש לנקוט . ואיזה דשויות יש לערב על מנת שהמשפחה והילד לא יפלו בין הכיסאות.
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישפוז כפוי
10/03/2010לדוד שלום
לא מכיר מסגרת פסיכיאטרית שימנע מהורים לבקר את הילד ולא אהיה בקשר עם המשפחה בכל הנוגע לקן טיפולי. לא יודע מה זה "בית מרפא" זה לא מוסר מוכר לי. בכל מקרה למוסד זה צריך להיות מנהל של המחלקה או של בית החולים אליהם אפשר לפנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)