אישפוז כפוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישפוז כפוי
    shiran1611
    13/02/2010

השתחררתי שבוע שעבר אחרי חודשיים ושבוע במחלקה סגורה בהוראת אישפוז כפוי של פסיכיאטר מחוזי..סתור התחלה קיבלתי זריקת קלופיקסול והתחילו לי טיפול בסרוקוול כרגע אני על 700 מ"ג ו750 מ"ג ליתיום ו60 מ"ג סרוקסט ואיטומין לSOS הבעיה היא שעליתיבמשקל מהתרופות.. ואני שוקלת להפסיק אותם בל אני מפחדת מהסיכון שקיים שההתקף הפסיכוטי יחזור..
    האם יש תרופות מה SSRI שלא משמינות???
    (בנוסף אני BORDERLINE )

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישפוז כפוי

הוספת תגובה

• אישפוס כפוי

15/02/2010

לשירן שלום
    עליך להתייעץ עם הרופא. שלושת התרופות שאתה מקבל מובילות לעיתים קרובות לעלייה במשקל. יש לשקול מה הגורם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישפוז כפוי

דוד
    08/03/2010

קטין שאושפז כבר שבוע מבקש לראות את בני המשפחה והחברים ובית המרפא מונע זאת מה לעשות . בנוסף כל דבר ששואלים את המטפלת היא פותרת במילה אחת מצב פסיכו . ההורים לא רופאים ובעלי אמצעים עומדים לפני קריסה נפשית משלהם . במקום לעזור למשפחה יוצרים חוסר וודאות ופחד אני כחבר פונה אילכם אולי יש כוון שבו יש לנקוט . ואיזה דשויות יש לערב על מנת שהמשפחה והילד לא יפלו בין הכיסאות.
    תודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישפוז כפוי

10/03/2010

לדוד שלום
    לא מכיר מסגרת פסיכיאטרית שימנע מהורים לבקר את הילד ולא אהיה בקשר עם המשפחה בכל הנוגע לקן טיפולי. לא יודע מה זה "בית מרפא" זה לא מוסר מוכר לי. בכל מקרה למוסד זה צריך להיות מנהל של המחלקה או של בית החולים אליהם אפשר לפנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו