ניתוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוק
    אנונימית
    14/02/2010

היי שלום עברתי התקף פסיכוטי לפני כשנתיים בערך היום אני מטופלת בתרופה בשם סרדולקט.
    אני מרגישה ממש מוזר בזמן האחרון אני נמצאת במרכז לשיקום כבר חצי שנה, כדי לראות להיכן הדברים מתגלגלים.. אני חייבת לציין שאני מרגישה שהגוף שלי פיזית בכדור הארץ ככה נקרא לזה בציניות (כמובן), ואילו הראש מנותק ונמצא במקום אחר.
    אינני יודעת איך להגדיר את הבעיה הזו והיא די מוזרה לי אני כמובן לא מתפקדת כראוי קשה לי להיות קשובה במהלך שיחה שבה משוחחים איתי ואני מרגישה כאילו הגוף מתפקד אבל המוח לא פשוט כך.

מה זה יכול להיות? והאים יש לזה קשר לאיזה סוג של סכיזופרניה? האים יש לכם פתרון בשבילי? תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוק

הוספת תגובה

• ניתוק

15/02/2010

לעידן שלום
    בדרך כלל בישראל מגיעים לטיפול עם סרדולקט רק אנשים שמצבם לא השתפר עם מספר תרופות אחרות. לכן, כנראה אתה סודל ממחלה שלא מגיבה טוב לטיפול. יתכן ותחושותיך נובעות מהמחלה הבסיסית שלך. לפעמים תרופות יכולות לגרום שתחושה של אובדן מציאות-זה נגרא השפעה התנהגותית לא רצוייה של התרופה. עליך להתיעץ עם המטפל שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו