שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דן
    11/10/2007

שלום
    עשיתי בדיקת SPECT והיא לא יצאה טוב זאת התוצאה מודגמת ירידה לא ניכרת וסימטרית בקליטה עד כ 2 סטיות תקן באונות הפרונטליות באספקט האינפריורי
    באזורים 12 11 על שם ברודמן וכן ירידה בקליטה טמפורלית בעיקר באזורים 38
    כאמור הירידה בקליטה איננה ניכרת וסימטרית
    לסיכום
    ירידה לא ניכרת בקליטה סימטרית באספקט האינפריורי של האונות הפרונטליות ובאונות הטמפורליות
    יש לי בעיה נפשית והיבנתי שזה קורה במצבים נפשים שיש ירידת דם לאזורים מסוימים במוח
    השאלה שלי איך מחזירים את התאים לפעילות רגילה שלא יהיה זרימת דם נמוכה לאזורים מסוימים במוח
    אני לוקח זיפרקסה וסרוקסט והתאים לא חוזרים לפעילות רגילה מה אפשר לעשות כדי להחזיר את התאים לפעילות רגילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

13/10/2007

לדן שלום
    לא ניתן לענות לשאלותיך בעניין השינויים שנרשמו בזמן ביצוע בדיקת ה spect . למרות שמדובר בבדיקה מאוד מתקדמת היכולת להמחיש את התוצאות לרמה של טיפול פרטני עדיין לא אפשרית. ה spect מסייע לאבחון במצבים כמו אפילפסיה, טראומה מוחית ועוד, אך לא במצבים פסיכיאטריים יחודיים
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו