מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויפאקסאילה18/02/2010
מתחילת הריון שני שלי החלו אצלי חרדות ומועקות קשיי שינה פניתי לטיפו פסיכיאטרי שם איבחנו שמדובר בדיכאון המלווה בחרדות בתחילת הטיפול קיבלתי צפרלקס 20 מג אך נטלתי רק שני כדורים בעקבות תופעות לוואי שהתבתאו בבחילות כאבי בטן והחמירו נדודי השינה אחר מכן יבלתי אנדרונקס שלא שיפר את מצבי ואף החמיר את החרדות המשכתי ליטול אותו לפחות שבועיים לאחר הלידה לאחר הערכה מחודשת שפניתי לפסיכיאטרית נתנה לי הרופאה כדור בשם פאקסט שאותו נטלתי מ20 מג עד למקסימום תחילה היה שיפור במצב רוחי הכללי אך בערך לאחר שלושה חודשים שוב חשתי במועקות וירידה בהרגשה ושוב פניתי לטיפול שבו קיבלתי כדור בשם ויפאקס 37.5 ועליתי בהדרגה ל150 מג xr אך לצערי לאחר חודשיים וקצת לא חשתי שיפור משמעותי המועקות ממשיכות להפריעה לי ביום יום תחושת בכי אצור דאגנות יתר וחוסר אנרגיות למיטב הבנתי היה צריך לחול שיפור במצבי לאחר תקופה זו היום התחלתי את המינון המקסימאלי של ויפאקס לפי הוראות הפסיכיאטרית ולדבריה מלבד כדור בשם סימבלתה שהוא יקר ותופעות הלוואי שלו קשות אין בנמצא עוד טיפולכדורי שהיא יכולה עוד להמליץ לי שאלתי היא האם נכון הדבר שלא קיימים עוד מגוון כדורים שיכולים לשפר את מצבי או שמא אלו כל טיפולים הקיימים אודה לכם על תשובה ברורה וחד משמעית מבולבלת ומתוסכלת ליסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויאפקס
19/02/2010לליסה שלום
יש תרופות רבות נוספות שאת יכולה לקחת. אבל את גם יכולה לעלות את המינון של ויאפקב עד 300 מג ליום לפני שעוברים לתרופה אחרת. התשובה של הפסיכיאטרית לא מקצועית מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)