מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלונקסחנה19/02/2010
שלום. אני נוטלת 1 קלונקס 05 מ"ג לפני השינה וחצי סרוקסט בבוקר. בעבר נסתי להגמל מהקלונקס שאני לוקחת אותו הרבה שנים.חמישה חודשים לו לקחתי קלונקס עכב תפקודי כבד לו תקינים ואז לקחתי במקום סרוקסט כדור מירו ואז הפסקתי בהדרגה את הקלונקס והרגשתי רע הרשתי כאילו אני מתהלכת באויר לו יכולתי להרדם. התיפקודי כבד לו ישתנו לבסוף הכדור מירו הוא שבגע לי ת. כבד חזרתי לאחר חמישה חודשים שוב לקלונקס כי היה לי קשה. עכשיו אין לי ביררה עלי להפסיק אותו מיכון שעברתי מח עצם בגלל כדוריות לבנות שהיו נמוכות והתברר שהקלונקס הוא הגורם לכך. איך אני אמורה להגמל מהם ומה עלי לעשות . אני בת 55 סובלת מחרדות . ודיכאון נידודי שינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלונקס
19/02/2010הפסקה של תרופות פסיכיאטריות נעשה מאוד בהדרגה. נדיר לקבל דיכוי של מח העצם מקלונקס לכן היתי מוודה עם הרופאים האם זו באמת הסיבה. יכול להיות שיש לך בעיה משמעותית עם שינה והיא נשאר לא תקינה אחרי הפסקה של הטיפול. זה מצריך התייחסות של מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)