מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפני זמן שאלתי לגבי כפיותיות והייתיwild mouse19/02/2010
רוצה, כהרגלי, לשאול שאלת המשך מתפלספת ומעוררת חוסר סבלנות.
על כך סליחה.
מדוע חזרה על חוויה, פנימית (סיפור, הרגשה, זכרון וכולי) וחיצונית (קטע מוסיקלי, קטע תנועתי
שיכול להיות הליכה רבה או "עבודת נמלים") צריכה להכנס לקטגורית כפייתיות ?
יכול להיות שאני לא מבין את המושג עצמו, אבל נראה לי שהמושג מתייחס למצב שבו יש צורך
פסיכולוגי כלשהו ואז דחף שעד שהוא לא מתמלא קיים חוסר נוחות או חרדה.
המשותף לכל המצבים שתארתי הוא שהם נחוות כמצב סטטי וחיובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני זמן,,,,
19/02/2010שלום
אני ממליץ לך לקראו באתר שלי לפי הכתובת שמתפרסם על מצבים כפייתים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על התשובה אז ועכשיו.
wild mouse19/02/2010ובכל זאת יש לי תחושה שאני לא מובן.
קראתי באתר שלך על כפיתיות, שמשתייכת להפרעות החרדה, יש בי חלק כזה - אובססיבי
לניטרול חרדה.
אבל אני חווה גם משהו אחר, שמבחינת הרגשה שלי שונה באופיו מאובססיה ושהיה המקור
לתלונתי הקודמת - חזרה על חוויות מנטליות שוב ושוב באופן שמסב תחושה חיובית סטטית.
הבעיה היא שאני חייב לסגת לזה מהעולם האמיתי במשך זמן מסויים וזה מה שעושה את החורים
בגבינת החיים, בתור עכבר זה מאוד מפריע לי.
אין לי בעיה ללכת לפסיכי ולהגיד כפיתיות ושהוא יתן לי נוגדי חרדה על זה, אבל זה פשוט
משהו אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על התשובה אז ועכשיו.
wild mouse19/02/2010ובכל זאת יש לי תחושה שאני לא מובן.
קראתי באתר שלך על כפיתיות, שמשתייכת להפרעות החרדה, יש בי חלק כזה - אובססיבי
לניטרול חרדה.
אבל אני חווה גם משהו אחר, שמבחינת הרגשה שלי שונה באופיו מאובססיה ושהיה המקור
לתלונתי הקודמת - חזרה על חוויות מנטליות שוב ושוב באופן שמסב תחושה חיובית סטטית.
הבעיה היא שאני חייב לסגת לזה מהעולם האמיתי במשך זמן מסויים וזה מה שעושה את החורים
בגבינת החיים, בתור עכבר זה מאוד מפריע לי.
אין לי בעיה ללכת לפסיכי ולהגיד כפיתיות ושהוא יתן לי נוגדי חרדה על זה, אבל זה פשוט
משהו אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על התשובה אז ועכשיו.
25/02/2010תנסה ותראה עם זה עוזר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
wild mouse22/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
wild mouse22/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)