מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיויאשרמי21/02/2010
יש לי בעיה מזה כבר 7 חודשים, האמת שהבעייה העיקרית התחילה עוד שהייתי ילד.... אני מפחד פחד מוות מהקאות
הצלחתי להתגבר על זה תקופה של 4-5 שנים ואחרי שכמעט שהקאתי אצל חברה שלי זה חזר לי באותה תקופה היה לי גם שלשולים ובחילות עשיתי מספר בדיקות ויצאו תקינות החשיבה העיקרית היא שיש לי מעי רגיש (מעי רגיז) אבל עדיין... מאז חיי החברה שלי נפגעו, אני חייל משוחרר וקשה לי למצוא עבודה, אני סובל כל יום, פוחד לצאת למקומות (פחד לא להקיא שם) המקום היחיד שאני מרגיש בו טוב זה בבית
אני לוקח כדור למעי הרגיז שעוזר לי אבל מעט... אפשר לומר אפילו מעט מאוד ואני כבר אובד עצות....
שמעתי על אפשרות של היפנוזה ושזה פתרון לא רע לבעיות אלו... האם אפשר לסמוך עלזה? מה הסיכונים? האם יש\כדאי לחשוב על סגנון טיפול אחר???
אשמח לתשובה כמה שיותר מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מהקאות
ד''ר חיים שם דוד22/02/2010שלום לך,
אתה סובל ככל הנראה מהפרעת חרדה והתיפקוד שלך נפגע כתוצאה מהפרעת החרדה. אפשרויות הטיפול יכולות להיות תרופתיות, טיפול פסיכולוגי או טיפול משולב. טיפול פסיכולוגי יכול להיות כמובן משולב בהיפנוזה.
הטיפול יעיל וחבל לחכות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)