מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זו הפרעה?אלי12/10/2007
משך המון זמן אני סובל ממצבי רוח בהתחלה המצב רוח יורד הרגשת מועקה "נפח" בחזה ואחר כך לפעמים אחרי שעות אני מרגיש היי המחשבה חדה הרבה רעיונות ותוכניות יש תיאבון פתאום וההרגשה הכללית מעולה המצב יכול להמשך יום או כמה שעות ואז יש הרגשה של נפילה כאילו נפלתי למצב רוח ה"שחור" רוב מצבי הרוח הטובים באים בלילה קצת לפני הבוקר
האם הפרעה ציקלותימית מתאימה לתיאור?
אני חייב לציין שבתקופה האחרונה המעברים חדים והכול מהיר אני יכול לעבור ביום אפילו בשעה מצבי רוח שונים לפעמים המצב הטוב יכול לעלות בלי סיבה להשאר ולרדת אחרי כמה שעות
היו תקופות בעבר של שבועות שלא הייתי ישן במצב טוב אולי 2-3 שעות ומתעורר עם ההרגשה של מועקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר a
ש31/08/2009מכיר את זה היטב גם לי יש משהו מאוד מאוד דומה!
אני אשמח לדון אתך בנושא זה מעניין מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זו הפרעה?
13/10/2007לאלי שלוo
ה" Bipolar Spectrum Disorders" - קשת המצבים הביפולריים- הינה מאוד רחבה וכוללת הפרעה צ'יכלוטימית, מצבים היפומניים ועוד. קשה לדעת אם השינויים שאתה מתאר הינם מהקשת הזאת. אם התופעה מפריעה לך עליך לפנות לפסיכיאטר להערכה. רצוי שתכין הערכה עצמית לפניהן. יש דבר שנקרא הסולם של ה 100 מילימטר. קח מחברת ותעשה על דף קווים של 100מילימטר. בקצה אחד תרשום הכי גרוע ובקצה השני תרשום הכי טוב. כך תעריך את מצבך פעמיים ביום למשך חודש חודשיים. סולם כזה עוזר מאוד לעקוב אחרי המצב וגם מסייע לקבל תמונה יותר אוביקטיבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)