שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אלון
    28/02/2010

אני מחפש פתרון, שכן לא נמצא לי אחד באופק. יש לי OCD ואני על פריזמה כבר 4-5 שנים. הOCD כל פעם נראה כנחלש אך הוא מתגבר ככל שאני מתמיד במינון עד שהגעתי כבר ל3 כדורים. הכדור ללא ספק נספג אצלי, משפיע מעט מאד, ולא יותר. אני אצל פסיכיאטר שלא באשמתו לא מצליח לעזור לי. אני מפחד מכל דבר שקשור בבריאות, עד כדי גיחוך. יש לציין שאין לי טקסים, היו לי, אבל עתה באמת אני יכול להגיד שלאדם מן השורה יש יותר טקסים ממני. אבל - החיים שלי לא טובים, אני עתה עם חום גבוה, וכל הזמן אני מטריד את עצמי עם המחשבה שהראש שלי מתחמם וזה לא טוב. יש לציין שאני גם פוחד מהדאגה עצמה. איזה טיפול מומלץ לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• OCD

ד''ר אירנה נתנאל
    28/02/2010

אלון שלום,

הטיפול היעיל ביותר ב OCD הינו שילוב של תרופות ופסיכותריה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). במהלך התרפיה נחתן ללמוד כלים יעילים להתמודדות עם המצב בהווה וגם לטווח הארוך,

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו