מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסיכיאטר באופן פרטיליאור28/02/2010
לפסיכיאטר שלום, יש לי שאלה ואשמח מאוד אם תוכל לעזור לי.
קיימת לי בעיה של חרדות כשאני נפגש עם מנהלים בעבודה, כשאני נקרא לשיחה אצל אחד המנהלים בעבודה אני נכנס ללחץ מאוד גדול, יש לי דפיקות לב מאוד חזקות, וקשה לי מאוד לדבר.
בעיקרון אני נמצא הרבה מאוד מהיום בלחץ אבל לא ברמה שקשה לתפקד. בנוסף קיים בי חוסר ביטחון מוחלט! אני לא מאמין בעצמי בשום דבר, ואפילו שונא את עצמי דבר שמוביל אותי לעיתים קרובות לדיכאון. בכל אופן אני מעוניין לפנות לפסיכיאטר אבל לא במסגרת קופ"ח מפני שכך הוריי שיש להם קשר עם אנשים בקופ"ח עלולים לגלות ואין שום סיכוי שאני אסכים לכך. אני מרגיש שאני חייב לפנות לגורם מקצועי.
אני אשמח לדעת איך ולמי פונים במצבי? לחפש פשוט פסיכיאטרים הקרובים למקום מגוריי ב - 144?מה העלויות? וכמה עולים בד"כ הכדורים? חשוב לי מאוד לדעת מפני שאני כרגע סטודנט ומקבל משכורת נמוכה מאוד.
תודה רבה רבה!! חג שמח ושבוע מצויין!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיכיאטר פרטי
01/03/2010לליאור שלום
עליך להתעניין דרך האינטרנט או לבדוק עם מכרים. תצליח לקבל המלצה. לגבי המחירים לייעוץ פרטי זה משתנה לפי בעל מקצוע, לפי אזור בארץ, ולפי המומחה. תרופות כדי לקבל דרך הקופה. יש תרופות בסל התרופות שהם זולות יותר ויש תרופות שלא בסל ואז הרבה יותר יקרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה רבה על התגובה
ליאור02/03/2010אני לא מעוניין לפנות לקופה גם אם התרופה רשומה בקופה וגם אם לא. כי כמו שכתבתח קודם אני מפחד שההורים שלי ידעו מפני שיש להם קשרים עם אנשים שעובדים בקופ"ח.
יש לך אולי אפשרות לתת לי כיוון מה העלויות? מעל 200 שקלים לחודש? מעל 300 שקלים לחודש?
מעל 400 שקלים לחודש?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות של תרופות
יוסי03/03/2010אני לא רופא וכמובן לא יכול לדעת מה התרופה המתאימה לך.
יחד עם זאת, אם מדובר בתרופה ממשפחת ה-SSRI אזי מדובר בעלות חודשית של 50 עד 60 שקל, תלוי בתרופה (מדובר על עלות ברכישת התרופה באופן פרטי).
יש יוצאת דופן והיא הציפרלקס שעולה כ-140 שקל בחודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)