טיפול בתרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בתרופות
    אפרת
    01/03/2010

שלום,
    אני נמצאת בטיפול אצל פסיכולוג עם דיכאון שהולך ומחמיר ובשביל זה הרופא אומר שאני אצטרך טיפול תרופתי

אני מאוד מפחדת מתופעות לוואי של התרופות ובגלל זה אני דוחה את הרעיון השאלה אם זה יכול לפגוע בי בעתיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בתרופות

הוספת תגובה

• טיפל תרופתי

ד''ר חיים שם דוד
    02/03/2010

שלום לך,
    פסיכיאטריה כבר מזמן הפכה להיות לתחום ברפואה שעוסק באיכות חיים וביכולת הגשמת פוטנציאל. אני סבור שאם את עדיין מתלבטת האם להכנס לטיפול שכזה, כנראה שאת לא החלטת עדיין שאת זקוקה לעזרה, וביחוד, שיכולה לקבל עזרה.
    כנראה שבימים אלו הפגיעה התיפקודית אינה כ"כ גדולה , לפחות את לא מודע בכך.

ההחלטה לגשת לטיפול או לא היא שלך בלעדית. אבל את צריכה לדעת את העובדה שככל שההפרעות האלו לא מקבלות מענה, המצב יכול להשאר כך ולעבור תהליך של הווצרות מצב כרוני ואז הטיפול יותר קשה. כמו כן, היוםהטיפול מאוד נוח, בטוח ויעיל.
    חלק מהרצון להמנע מטיפול נובע גם מהנטייה להדחיק והרצון לא להודות שיש לך בעיה.
    לא משנה מה הסיבה.... העובדה היא שמצבך אינו יוצתר טוב וה"פחדים" גוברים על הרצון להיות יותר בריאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו