ויפאקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויפאקס
    אילה
    01/03/2010

אני סובלת מועקות יום יומיות וחרדות מזה כשנה טופלתי בכדורים שונים כעת מזה כשלושה חודשים אני מטופל בויפאקס xr ובשבועיים האחרונים עליתי למינון המקסימלי ועד עתה איני חשה בשיפור במצבי רוב הזמן אני מוטרדת מדאגות רבות ופסימיות גם כשאני מתאמצת לחשוב חיובי זה כמעט לא קורה במקביל לטיפול אני נוטלת כדור הרגעה לוריון אחד ביום ובמצבים קשים יותר אני נוטלת קלונקס בשל חששותי להתמכר לכדור אני מתאפקת ושודת מועקות קשות עד שזה כבר לא נסבל המטפלת שלי ממליצה לחכות עוד קצת אך איני יכולה לשאת עוד בסבל הזה אני על סף יאוש נא עיזרו לי מה עלי לעשות בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויפאקס

הוספת תגובה

• מועקות ותרופה שלא עוזרת

ד''ר חיים שם דוד
    02/03/2010

שלום לך,
    במידה והתרופה אינה משפיעה כלל אחרי 6 שבועות ההמלצה היא להחליף טיפול/תכשיר. אבל בכל זאת, מי שיש לו אפשרות לדעת עד כמה התרפה השפיע או משפיעה חלקית הוא הפסיכיאטר שמטפל בך. לעתים כאשר ישנה השפעה חלקית הפסיכיאטר יעדיף לנסות להגביר את המינון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו