מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפראמיל גרם להתקףמשה02/03/2010
שלום רב
אני נפגעתי בפיגוע בשנת 2002 . בין 2002 ל-2003 טופלתי ב-SEROXAT וLOREVAN לאחר שסבלתי מהתקפי חרדה חזקים.
ליפני כ4חודשים ועד עכשיו אני סובל מקשיי נשימה וממתח שרירי הצוור , בתקופה זאת היו לי בערך שני התקפי חרדה קלים (מדובר בערך לפני כ-3 חודשים) עם הרגשת מתח וחרדה כמה ימים לאחר ההתקף.
עשיתי את כל הבדיקות הפיזיות האפשריות בקשר להרגשת חנק וחוסר אוויר וכולן נמצאו תקינות.
לאירונה קבלתי מירשם מרופא משפחה של קורס ל 3 חודשים שלCIPRAMIL וLOREVAN .
אתמול לקחתי כדור ראשון של CIPRAMIL וכעבור שעה הרגשתי בחילה וסחרחורת לאחר כבעוד שעה
הרגשתי מתח חזק של שרירי צוור ומרכז הגוף ,חולשה ברגליים וידיים , רעד קל וכמובן הרגשת חרדה חחזקה . במהלך הלילה לא הצלחתי להרדם היתי ועד עכשיו תחושת מתח וחרדה חזקות לא פוסקות.
אני מרגיש שהתרופה העירה את ההתקף הזה , אני מפחד להמשיך עם התרופה וגם לא לוקח את LOREVAN כי לא יודע מה זה יגרום לי. בבוקר דיברתי עם הרופת משפחה בתלפון . היא עומרת שחד משמעית התופעות הם לא מהתרופה אלה זה צירוף מקרים.
אך אני אמור להמשיך מכאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי
ד''ר חיים שם דוד02/03/2010שלום לך,
אתה סבלת מהתקפי חרדה במשך ה חודשים אחרונים והיה לך עוד אחד נוסף אתמול. אנשים הסובלים מחרדה מאוד מודעים ודרוכים לשינוייםפ שמתחוללים בגופם ומכאן הארגישות המוגברת שיש לך לבחילות ולתופעות של מערכת העיכול וכיצד זה מעורר התקפי חרדה.
סביר להניח שזו לא התרפה שגרמה לכך ואם תתמיד בה תוכל בהחלט להגיע לרגיעה והתרופה תתברר כיעילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)