מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה וטיפול ברסיטל דחוף!!!דיני14/10/2007
אני בת 30 מטופלת מזה כ4 שנים בציפרמיל / רסיטל כדור 1 ליום עקב דיכאון לידה לאחר לידת ביתי אז במשך 4 שנים הכל היהי בסדר ושרדתי מצבי לחץ מתח ואירועים קיצוניים כדוגמת מוות במשפחה ולהבדיל גם שמחות עד לפני שבוע שהתעוררתי בלילה מתוך שינה טובה וחזקה עם רעידות בכל הגוף דפיקות לב חזקות ומועקה קשה בלב . כך כל לילה קבוע לאחר כשלוש שעות שינה ! ובמשך היום לא טוב לי עצובה וחסרת חשק לחיים! מה לעשות ? האם להגביר את המינון ? או אולי שמא להחליף תרופה ? עיזרו לי בבקשה נמאס לי לחיות !!!!!! הרופא שלי לפני חודש אמר שאני "מאוזנת" ובסדר אז למה זה קרה לי ? עכשיו הוא בחופש ואני מיואשת !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה
שלוקומו14/10/2007היי
יש לי בעיה דומה ,אין בעיה גם רופא משפחה יכול לעזור.
לא חייבים לחכות לרופא שלך ,אפילו מוקד אם צריך
את לא משתמשת בכדורי הרגעה ?
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך שלוקומו אך האם תוכלי
דיני15/10/2007האם תוכלי לפרט ממה סבלת? ומה היו הסימפטומים ? ומה עשית ? והכי חשוב מה עזר לך ?
תודה את כמלאכית שבאה לעזור לזקוקים !!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקפי חרדה
שלוקומו15/10/2007היי
אני לא מלאך !!! אני סובל מהתקפי פאניקה הרבה שנים בגלל זה הגבתי אלייך.
מטופל בכדורים מסוג אחר משלך ונעזר גם בכדורי הרגעה .
למה את לא ניגשת לרופא משפחה ומתייעצת על המינון ואם צריך כדורי הרגעה זמניים ?
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקפי חרדה וטיפול ברסיטל דחוף!!!
16/10/2007לדיני שלום
הופעת התקפי חרדה מחדש אחרי תקופת איזון יכולה להתרחש וזה תמיד מפחיד את האנשים שעוברים חוויה זו. שינוי בטפול בצורה של עליית מינון התרופה או שינוי של התרופה בדרך כלל מתגבר על זה. תפני בהקדם לפסיכיאטר שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)