מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחיר ציפרלקס למבוטחים בביטוח משליםא.פ.04/03/2010
שלום
1. האם ציפרלקס בסל התרופות?
2. כמה יש לשלם עליו כשהחולה מבוטח בביטוח משלים?
3. האם יש לו חיקויים טובים זולים?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה...
איתן04/03/2010היי,
אני בכללית עם ביטוח מושלם;הציפרלקס אכן נמצאת בסל הבריאות,ובכללית הציפרלקס עולה בין 100-110ש"ח.
- עד כמה,שאני יודע לציפרלקס אין חיקויים טובים וזולים,היות ולא פקע תוקף הפטנט שלה.
מקווה שעזרתי...
יוסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי אתה טועה תבדוק את עצמך
מעיין05/03/2010יוסי ידידי אתה טועה פג תוקף הפטנט של הציפרלקס יש כבר תרופות גנריות (תחליפיות) לדומא אסטו של יוניפרם ואציטלופרם טבע של חברת טבע וכמובן הציפרלקס לא בסל התרופות בגלל זה הוא עולה מעל 100 שקלים כמו שציינת אם היה בסל התרופות היה עולה 13 שקלים והתחליפים הגנריים זולים ממנו בהרבה ועולים עד 50 ש"ח בערך. ואין שום בעיה עם התחלפיים הגנריים כי זה בדיוק אותו חומר פעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידשת לי קצת ידידי,אבל...
איתן05/03/2010היי,
ראשית,חידשת לי בענין העובדה,שכבר ישנן תרופות גנריות לציפרלקס הזולות בהרבה מתרופת הציפרלקס המקורית,אשר נמצאת בסל הבריאות של הכללית ומחירה אכן גבוה;זה נכון - ועומד על בין 100 ש"ח עד 110 ש"ח מקסימום,לחפיסה של התרופה האורגינאלית,אשר בה נמצאים 28 כדורים.
- אכן אין שום הבדל בין תרופת הציפרלקס המקורית לבין התחליפים הגנריים - מבחינת החומר הפעיל הזהה,אשר נמצא בתחליפים הגנריים - כמו גם בציפרלקס המקורית.
שורה תחתונה:בסל של הכללית תרופת הציפרלקס האורגינאלית ישנה,ונמצאת,למרות שמחירה גבוה ומגיע עד ל110 שקלים מקסימום;במקום 140 ו/או אף סכום הגבוה מזה בקנית התרופה האורגינאלית באופן פרטי.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)