סימפטומים שליליים של סכיזופרניה...?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפטומים שליליים של סכיזופרניה...?
    איתן
    06/03/2010

היי,

אני סובל מסכיזופרניה לא ספציפית (Unspecified Schizofrenia).

עכשיו;אני לא סובל מסימפטומים חיוביים של המחלה כמו:הזיות,קולות,מחשבות שווא,אלא מסימפטומים שליליים של המחלה;כמו:חוסר תיפקוד לדוגמא.

- שאלתי היא:למה קוראים לסימפטומים שליליים של המחלה,אשר הסבל מהם רב - סימפטומים שליליים,ואיך מטפלים בסימפטומים שליליים של מחלת הסכיזופרניה?!

בתודה רבה מאוד מראש...

יוסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנא ענו לי על שאלתי בבקשה...תודה.!!

איתן
    08/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה לשאלתי?

איתן
    10/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימפטומים שלילים

10/03/2010

ליוסי שלום
    סימפטומים שלילים נקראים כך מפני שהאדם נמצא במין מצב כבוי, לא עושה הרבה, לא חושב הרבה, ועוד. זה מצב שלא מגיב טוב לטיפול. צריך לוודא שהוא לא משני לתופעות לוואי של תרופות. כבי לך להתייעץ עם המטפל. יש שילובים תרופתיים שיכולים לעזור יותר. הרבה פעמים שיקום נכון מעודד ואז יש יותר עניין בדברים ופחות שעמום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו