מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי של רמוטיבG14/03/2010
שלום,
התחלתי היום ליטול רמוטיב,
יש לי מספר שאלות לגביי רמוטיב:
1.במה מתבטאת תופעות הלוואי במערכת העיכול ? עצירות ואו ההפך? האם שימוש קבוע במקביל בכדור טבעי הנקרא אלוה ( להקלה במקרה של עצירות)אפשרי?
2. אני אמורה ליטול 2 כדורים במקביל בבוקר, האם כדור בבוקר וכדור בערב אפשרי ואו רצוי שניים יחדיו?
3. נאמר לי כי צריך לקחת את מינון הכדורים בהדרגה כלומר, בשלושה ימים ראשונים 1 כדור ליום וביום הרביעי אקח 2 יחדיו.
האם כך נכון לעשות?
4. תופעות לוואי אחרות שעלולות להתרחש?
תודה רבה,
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב
ד''ר חיים שם דוד18/03/2010אני מניח שתוכלי למצוא את כל רשימת התופעות לוואי בעלון לצרכן וזה לא המקום למנות אותן אחת לאחת.
המינון הטיפולי הוא 2 כדורים ביום וכדאי לפצל את הכשדורים (אם כי אפשר גם לקחת במנה אחת) לו רק בשביל להמנע נמתופעות לוואי של כאבי בטן
התרופה יכוהל לעשות הן עצירות והן שיחלשול.
בדר"כ התרופה לא גורמת לתופעות לוואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)