עצבנית סמוייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבנית סמוייה
    שירי
    15/03/2010

הי
    אני בשנות ה 30 לחיי בדכ סובלת / סבלתי מדכאון, מADHD נדודי שינה... ובמשך הרבה שנים אני מטופלת תרופתית מה שמאוד מקל אך מכיוון או שלא?)שבשנה האחרונה עברתי מס ארועים לא קלים התווספו לתופעות הללו תופעות של עצבנות מרובה שמאוד מקשה על היום יום ... :(
    הדבר בא לידי ביטויי בין השאר בתגובות שלי מאוד חסרות סבלנות וכועסות כלפי הסביבה וכמובן כתוצאה מכך פגיעה בסובבים אותי והרחקתם מממני ומניעת יצירת קשרים חדשים עקב כך , אבל אני מרגישה באזשהו מקום שזה בלתי נשלט ואני לא יודעת מה אפשר לעשות על מנת להקל על המצב? האם יש אזשהו היצעה או רעיון עבורי?
    תודה מראש הלא רגועה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבנית סמוייה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ערן ואדים הראל
    17/03/2010

האבחנות שציינת והטיפול התרופתי בהם דורשים איזון לאורך זמן. יציאה מאיזון כזה יכולה להתבטא ברוגזנות והתנהגות פוגענית. על כן אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר המטפל בך ולדווח לו על כך ולראות מה ניתן לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו