המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך
    מתלבטת
    16/03/2010

...
    אני לא בדיוק יודעת אם אני מחפשת לפרוק את שעל ליבי בפני אנשי מקצוע ולא רק בפני חברות שאין להן את התשובות על מנת לעודד אותי, או שאני מחפשת יותר מזה, השאלה היא - האם יש טעם להמשך הקשר? כרגע אני ממתינה מספר ימים לבדוק האם הוא חוזר לעצמו, ובמידה והוא יחזור לעצמו (ואני מאמינה שזה יקרה), האם אני באמת צריכה לנהוג באצילות ולומר 'אני אוהבת אותו ואהיה איתו לא משנה מה' או פשוט לקום ולעזוב כי באמת אי אפשר לדעת מתי זה יקרה בפעם הבאה, ואיך זה יתפתח הפעם, והאם בעצם אפשר "לבנות" על עתיד עם בן אדם כזה - להקים איתו משפחה וכדומה? מה גם שכרגע הוא עובד בעבודות מזדמנות בלי תכנונים להתחיל ללמוד בזמן הקרוב, איזה ביטחון כלכלי יכול להיות לי עם בן אדם כזה? (כמובן שזה לא הנושא העיקרי אבל זו גם שאלה שעולה ומטרידה אותי מאוד)
    אשמח אם תענו לי בהקדם, אני ממש מבולבלת.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך

הוספת תגובה

• למה לך הצרות האלה?

אלמונית
    16/03/2010

תפרדי כל עוד את בשלב של התלבטות.
    את צעירה,כל האופציות פתוחות.לא התחתנת איתו או שיש לך ילדים ממנו אז למה שלא תשתכנעי שמגיע לך את הטוב ביותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

18/03/2010

שלום
    חיים בצל מחלה פסיכיאטרית משמעותית יכולים להיות מורכבים. מורכבות זו תלויה בטיב המחלה, בטיב ההבראה, ביכולת להשתקם, ובפגיעה התפקודית משנית למחלה או לטיפול של המחלה. אין ספק שחולים מסוגלים לחיי זוגיות והורות תקינים אבל גם צריך להתחשב באספקטים הגנטיים של המחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו