נקמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקמה
    אתי
    17/03/2010

מדוע האדם מחפש נקמה? אני כבחורה דוחה בחורים ביגלל שכול הבחורים דחו אותי
    כל החיים, וכך כאילו אני מפצה את עצמי על האכזבה שניגרמה לי מהם כול החיים, אם כן
    למה שאחפש נקמה? ואולי למה לא אה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקמה

הוספת תגובה

• אם את רוצה ליהיות לבד כל חייך

אלמונית
    17/03/2010

תמשיכי עם הגישה הזאת.
    אם לא,יש מה שנקרא"ללכת לטיפול".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני רוצה להיות לבד כול חיי איך

אתי
    17/03/2010

ידעת איזו חכמה את. אם כול האנשים החולים שהיו לידיי כול החיים באמת עדיף לי להיות
    לבד, ולהיתקדם קדימה וללכת קדימה ולא ללכת אחורה ביגלל כול החולים שלידי. והאם את
    מכירה את מה שניקרא "ללכת לטיפול", כי ניראה לי שאת היא זו שצריכה ללכת לטיפול דווקא לא
    אני. את ממש כעוסה ועצבנית גבירתי, מישהו עיצבן אותך או משהו? אני כבר הייתי בטיפולים
    שנים והטיפולים שלי היסתיימו או ליתר דיוק סיימתי אותם. מה איתך לא בא לך ללכת לאיזה
    טיפול שיסדר לך קצת את הראש שלך, כי ניראה שאת מאוד זקוקה לזה. את ביכלל לא היית
    אמורה לענות לי גבירתי, הזכות לענות פה שייכת רק לרופאים פה ולאנשי מקצוע. את אינך
    אשת מיקצוע ואני בימקומך לא הייתי לוקחת כול כך הרבה אחריות על הכתפיים ועונה
    לאנשים בדברים שאין לך מושג, ולו מושג קלוש בהם. אולי תילמדי קודם שבע שנים רפואה ואז
    אני אעריך את התשובה שלך, והתייחס אליה ברצינות. את בן אדם לא רציני את ואת היא
    זו שצריכה ללכת לטיפול אם את עונה כאן לא אני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחייה

נופר
    17/03/2010

זה מנגנון הגנה- המוח יודע לשמור עלייך אחרי שהוא נפגע, ככה לא תפגעי אם לא תתני לאף אחד להתקרב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוא אוסיף על דבריך גם אם כן אתן

אתי
    17/03/2010

לאנשים להיתקרב אלי לא אפגע מי שיפגע זה הם ממני. היום אני אהיה זו שמיתעללת באחרים
    היום אחרים יקבלו בחזרה את מה שהם נתנו לי שנים. ואפילו יקבלו זאת בריבית, היום
    הם יהוו מושא להיתעללויותיי.
    החיים זה כמו בומרנג אחרי שנים אתה תקבל מה שנתת כול השנים. ומי שסבלתי מימנו שנים
    יסבול היום ממני. היום אני התחיל את משא הנקמה שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולמען האמת מפליא אותי שאנשים

אתי
    17/03/2010

שהיתעללו בי חושבים שיש להם היום מה להיתקרב אלי. הם לא דפוקים בראש?
    אז מי שצריך לפחד להיתקרב אל מי שה הם אלי ולא אני אליהם, כי אני בחיים
    לא התקרב אל אנשים כאלה אנשים כאלה קיימים בעולם בישביל לדחות
    אותם ולהרחיק אותם מימך, ואם יש להם ראש הפוך ובימקום להיתרחק הם
    מיתקרבים אז שיזהרו לא להיכווה, כי אני כמו אש שורפת את כול מה שעומד
    בדרכי. כל מי שיפריע לי בחיי מהיום אני אשרוף אותו וזה יהיה מבחינתי סגירת מעגל.
    אני אשרוף אותו כמו ששרף אותי בעבר, כי רק המיתעללים משום מה מחפשים את קירבתי
    כי כפי שאמרתי בהתחלה הראש שלהם דפוק ובימקום להיתרחק ממני הם אינם
    מפחדים ממני ,נהפוך הוא הם באים בישביל להיתעלל אני כמו הבד האדום שמציבים
    לפני השור והוא ניכנס בו, ולמה זה ככה? כי יש להם פשוט ראש הפוך אני אמורה להיות השור
    והם הבד האדום , הם אלו שמפריעים לי בחיי והרסו לי אותם. אז להרוס אין כזה דבר להרוס בלקסיקון שלי, ומה שנהרס ניבנה מחדש, כמו ילד שהרסו לו את ארמון החול שלו בים, אז
    מה הוא יעשה יבנה מחדש את אותו ארמון, בדיוק אותו דבר ובדיוק באותו מקום וניראה
    את הבן אדם שיעז שוב להרוס אותו. הוא פשוט ישחט אותו עם סכין קצבים שהשחיז במשך
    השנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו