דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    אפרת
    21/03/2010

אחותי מטופלת אצל פסיכולוג בעקבות דיכאון, לאחרונה מתלוננת הרבה על כאבי גב והתחלתי לחשוב על הסיכוי שיש קשר בין הדברים, ייתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• כאבים ודיכאון

ד''ר חיים שם דוד
    22/03/2010

אנו מכירים בקשר שבין כאבים לדיכאון ובין דיכאון לכאב ביחסי גומלין שהאחד מחמיר את השני והופך זה את זה לפחות מגיבים לטאמצעי טיפול תרופתיים ואחרים. לעתים הפתרן הוא טיפול תרופתי שיכול לתת מענה ל 2 התסמינ ים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנושא..

מריאנה
    22/03/2010

אני יודעת שסימבלטה מטפלת בדיכאון וכאבים נלווים (כאבי ראש חזקים) אך מבחינת הדיכאון היא לא עוזרת לי במאה אחוז. האם יש תרופות נוספות שיכולות לעזור במקרה שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד

אפרת
    23/03/2010

יש עוד טיפולים מלבד תרופתיים, ואיזה תרופות יכולות להיות טובות במצב כזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו