מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בדיכאוןאבישי24/03/2010
שלום,
קראתי כתבות על דיכאון ודיסיטמיה - לא ממש הבנתי מה ההבדל בניהם - אבל אני מזדהה עם שניהם.
אני בן 30, בודד בעולם. מעולם לא הייתה לי חברה. אני לא מתפקד מינית. התחלתי ללכת לטיפול פסיכולוגי וגם לחדר כושר.
אני כבר ממש מיואש ולא יודע מה לעשות ואיך לצאת מזה.
הייתי בטיפול סרוגייט שנכשל. עכשיו עוד טיפול (חודש ראשון). אין לי בעיה פיסית - ככה אורולוגים אומרים. הבטחון העצמי שלי ברצפה. ההערכה העצמית של יותר נמוכה. אני לא מאמין שאני אצא מהמצב הזה. מכל טיפול פסיכולוגי - מיני שעברתי ונכשל יצאתי יותר במצב יותר גרוע.
אני מפחד לעשות אותו דבר עם תרופות. לא רוצה לקחת תרופות. לא רוצה שיעשו עליי ניסויים.
לא רוצה להחליף בעיה אחת באחרת. לצאת מהדיכאון ולא לתפקד מינית בגלל סיבות אחרות.
לאבד ריכוז שיפגע לי בעבודה. (גם ככה אני בקושי עובר את המשבר הנוכחי).
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדיכאון
25/03/2010לאבישי שלום
יפה שאה מנסה לשנות!
אני מציע לך לא לתת לפחדים מתרופות למנוע מימך לקחת אותם עם אתה צריך! תפנה להערכה פסיכיאטרית, תקבל יעוץ ואז תחליט
פסיכיאטרים לא נושכים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)