טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני תקופה קצרה קיבלתי מהפסיכיאטר המטפל שלי כדורי אסיול למקרים בהם אני נמצאת בהתקפי חרדה ועצבנות גבוהים מן הרגיל.
אני שוהה כעת בחול למשך החודשיים הקרובים וחל שינוי במצבי שמאופיין בבקרים ( על בסיס יומי) מאוד לא שקטים ( עצבנות חוסר סובלנות בכי בלתי נשלט וכדומה) עליי לציין כי סימפטומים אלא מוכרים לי מבעבר. וטופלתי תרופתית . השאלה שלי היא האם ישנה אפשרות לקחת את האסיול על בסיס יומי ( במינון נמוך) עד החזרה לארץ , אז אגש לקבלת טיפול מפסיכיאטר ?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד