לחץ מתח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ מתח
    עודד
    26/03/2010

שלום אני שותה 30 מילגרם סראקסט אליו לי השבוע ל40 עקב מתח ולחץ כמה זמן מרגשים ההטבה אם בכלל זה העלאה משמעותית ביחס למינון תודה מה לעשות לא נהנה מכלום האם 40 מילגרם זה מינון שיכול לעזור אצין שאני שותה הרבה זמן 30

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ מתח

הוספת תגובה

• לחץ ומתח תענו בבקשה

עודד
    27/03/2010

שלום אני שותה 30 מילגרם סראקסט אליו לי השבוע ל40 עקב מתח ולחץ כמה זמן מרגשים ההטבה אם בכלל זה העלאה משמעותית ביחס למינון תודה מה לעשות לא נהנה מכלום האם 40 מילגרם זה מינון שיכול לעזור אצין שאני שותה הרבה זמן 30

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון סרוקסט

ד''ר חיים שם דוד
    01/04/2010

מינון סרוקסט של 40 מ"ג מהווה מינון יעיל יותר נגד הפרעות חרדה מאשר 30 מ"ג. צריך לחכות מספר שבועות עד להטבה מסויימת. לעתים הרופא שלך לא יסתפק בכך וירצה להמשיך ולהעלות את המינון... על מנת להגביר יעילות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו