OCD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• OCD
    דקלה
    26/03/2010

שלום,
    האם מחשבות טורדניות יכולות לגרום לדיכאון? האם דיכאון מלבה מחשבות טורדניות? כל פעם שעולה לי מחשבה טורדנית אני מרגישה שבא לי לבכות ואני בדיכאון. אני לא יודעת אם בא לי לבכות מהמחשבה או שבא לי לבכות מהדיכאון. ממה זה נובע והאם מחשבות טורדניות ודיכאון מלבים זה את זה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    OCD

הוספת תגובה

• תוספת

דקלה
    26/03/2010

האם עצבנות מגבירה מחשבות טורדניות לגבי האדם שעליו מתעצבנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון ומחשבות טורדניות

ד''ר חיים שם דוד
    28/03/2010

שלום לך,
    דיכאון ומצב רוח ירוד הם לא אותו דבר.
    בכל מקרה, גם בדדיכאוןם יש מחשבות טורדניות של יאוש, לאות וכשדומה.
    המצוקה הכרוכה ב OCD ובבעיות אחרות יכולה לגרום להירדיה במצהב הרוח. אנחנו יודעים שאחוז גבוה מאלו שסובלים מ OCD סובלים גם מדיכאון.

הטיפול בדיכאון יכול להיות כחלק מהטיפול ב OCD (הרי בשניהןם לוקחים תרופותץ דומות) אולם יש מידע שמראה ששיפור בדיכאון בתכשירים שלא משפעים ישירות על OCD בהחלט אפשרי... והדבר מראה ש OCD לא בהכרח חייב להיות מלוה בדיכאון.

פני אל הפסיכיאטר של ואני בטוח שיהיה לו פתרון עבורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו