מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר מריסטל לציפרלקסגיא26/03/2010
אהלן אני נמצא במין תהייה בקשר להתחלת השימוש בציפרלקס...
לפני 8 חודשים התחלתי טיפול ברסיטל והתוצאות היו מהירות ומדהימות..אני הייתי מאושר והדכדוך הוהדכאון נעלם לי כמעט לחלוטין..מידי פעם דכדוכים קלים...אך לאחרונה בחודש וחצי האחרון התחלתי להרגיש דכדוך שכל הזמן התכחשתי אליו אבל לבסוףהוא הפך לדכאון וחרדה אז נאצלתי להשלים איתו פניתי לרופא משפחה(לפני שבוע וחצי) אני ציפיתי שיעלה לי את המינון אך הוא הפתיע אותי בהחלפת הכדור מ20 מג רסיטל ל-20 מג ציפרלקס..התחלתי לקחת את הכדור מיד וב-3 ימים היה נדמה לי שהתחילה התרוממות רוח אך ב3-4 ימים אחרונים חזר לי דכאון דכדוך והסתגרות בבית שמאוד מלחיצה אותי...יכול להיות שזו תופעה של המעבר?????...(גם בתחילת הריסטל שבוע שבועיים ראשונים הייתה בתחושת דכאון וחרדה גבוהה יותר מהרגיל)
אשמח אם תענו לי במהרה אני דיי קוץ בתחת בקשר לזה
בתודה מראש..
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל עזרהה
גיא27/03/2010שכחתי לציין שאני בן 22
תענו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר בין תרפות
ד''ר חיים שם דוד01/04/2010שלום גיא,
אלו לא תסמינים בגלל מעבר בין תרופות אלא בגלל החמרת הדיכאון שבגללו הוחלף הטיפול שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)