מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם "דפקתי לבתי את החייםמהצפון18/10/2007
בתי בת 10 כיום ולפני 4 שנים החלטתי על דעת עצמי שלבתי יש בעיה לקחתי אותה ל"טיפול בילדים ונוע"שייך למדינה ופעם בשבוע נפגשה עם מטפל עברה בדיקת תובה היתה תקינה עברה בדיקה פסיכולוגית מקיפה לא מצאו שום בעיה רפואית קלינית
מה שכן מצאו שיש לה מעט בעיות אישיות כמו חוסר ביטחון לא הרבתה לדבר עם חברים משהו בסיגנון
מיכייון שלא מצאו כלום אני המשכתי לטעון שלבתי יש בעיות ושבלילה מתעוררת
ושליפעמים נידמה לה שמדברים איתה מלאכים
יכול להיות שהיא מדמיינת ויכול להיות שלא אבל הפסיכיאטר החליט לתת לה רספרדל במשך שנה והיום הוא אומר צריך להפסיק לה
מה שאני שואלת זה האם כאשר בתי תרצה להתגייס או לעבוד במשרה ממשלתית כאשר תגדל או כול דבר שמצריך ויתור סודיות רפואית האם זה יפגע בה ענו לי בבקשה דחוף
אגב הפסיכיאטר טען פעם שאני זו שעושה לבתי צרות (התקפות הסטריה צעקות וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ירון18/10/2007דפקת לה את החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם "דפקתי לבתי את החיים
20/10/2007אינני פסיכיאטר ילדים לכן תשובתי לא מוסמכת אבל אני יכול להגיד שאת נשמעת מאוד מדאגת. לא ברור לי האם מה שאת רוצה לטפל קשור למחלה פסיכיאטרית כלשהי או היא נובעת מדאגנות יתר. תבדקי את עצמך ואת ביתך בעיניים זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)