האם "דפקתי לבתי את החיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם "דפקתי לבתי את החיים
    מהצפון
    18/10/2007

בתי בת 10 כיום ולפני 4 שנים החלטתי על דעת עצמי שלבתי יש בעיה לקחתי אותה ל"טיפול בילדים ונוע"שייך למדינה ופעם בשבוע נפגשה עם מטפל עברה בדיקת תובה היתה תקינה עברה בדיקה פסיכולוגית מקיפה לא מצאו שום בעיה רפואית קלינית
    מה שכן מצאו שיש לה מעט בעיות אישיות כמו חוסר ביטחון לא הרבתה לדבר עם חברים משהו בסיגנון
    מיכייון שלא מצאו כלום אני המשכתי לטעון שלבתי יש בעיות ושבלילה מתעוררת
    ושליפעמים נידמה לה שמדברים איתה מלאכים
    יכול להיות שהיא מדמיינת ויכול להיות שלא אבל הפסיכיאטר החליט לתת לה רספרדל במשך שנה והיום הוא אומר צריך להפסיק לה
    מה שאני שואלת זה האם כאשר בתי תרצה להתגייס או לעבוד במשרה ממשלתית כאשר תגדל או כול דבר שמצריך ויתור סודיות רפואית האם זה יפגע בה ענו לי בבקשה דחוף
    אגב הפסיכיאטר טען פעם שאני זו שעושה לבתי צרות (התקפות הסטריה צעקות וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם "דפקתי לבתי את החיים

הוספת תגובה

• כן

ירון
    18/10/2007

דפקת לה את החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם "דפקתי לבתי את החיים

20/10/2007

אינני פסיכיאטר ילדים לכן תשובתי לא מוסמכת אבל אני יכול להגיד שאת נשמעת מאוד מדאגת. לא ברור לי האם מה שאת רוצה לטפל קשור למחלה פסיכיאטרית כלשהי או היא נובעת מדאגנות יתר. תבדקי את עצמך ואת ביתך בעיניים זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו