מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למי לפנות?אא01/04/2010
אני בחורה בת 30 אקדמאית,עובדת,מתגוררת עם הורי,בעייתי עם אמא שלי-אמי אשה שתלטנית,אובססיבית,תלותית,ובעצם שולטת באופן מוחלט בחיי,אינני מקיימת חיים עצמאיים כפי שהיתי רוצה.רוב הזמן אני מרגישה חרדות ופחדים וחוסר יכולת לעשות דברים פשוטים כמו למשל לבלות,לחיות חיים זוגיים-כל סממן עצמאי מבחינתי משדר לי חוסר יכולת לבצע משום החשש "לנטוש" את אמי,ואמי יודעת לנצל זאת לטובתה.אני נתונה באופן תמידי תחת עיניה הפקוחות ופוחדת "להתמרד" ולהתנגד לה,אני במצוקה קשה מאוד,רוצה לחיות חיים עצמאיים ולא מסוגלת "לעזוב"את אמא שלי בדיוק כפי שהיא לא "משחררת" אותי,האם טיפול פסיכיאטרי יעזור? האם תוכלו להמליץ לי על מטפל?דחוף בבקשה...תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למי לפנות
01/04/2010שלום
עשית את הצעד הראשון וזה לדבר על זה. עכשיו עליך להמשיך ולשוחח על זה עם אדם מקצועי, עדיף מומחה לפסיכוטרפיה-טיפול השיחות. תבדקי באתר שלנו יכול להיות שאם את בסביבה של ת"א המטפלים שלנו יתאימו לך אחרת עליך לבדוק בסביבה שלך. על תוותרי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)