עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מאיה
    01/04/2010

אני חיבת לשאול משהו בעבר חוויתי מחשבות טורדניות בצורה ממש קשה עם השנים זה די דעך, לא נטלתי שום תרופות והתמודדתי אכשהו ועכשיו כיום זה בהרבה יותר טוב אני מתפקדת עובדת יש לי חיי משפחה אבל שמתי לב שלפני ראיונות או פגישות או אפילו סתם יציאה לטייל נופש תוקפת אותי מחשבה טורדנית שגורמת לי למספר שניות הרגשה מוזרה כאילו אני לא נורמלית אני גם מרגישה את זה וזה מלחיץ אותי עכשיו נדבקה לי מחשבה על השואה והיא לא עוזבת אותי זה עולה דוקא שהכל טוב בארוחה שהכל כביכול אמור להיות טוב היא מתעלקת עלי ואז נעלמת אבל אני סובלת . התחלתי לעשות ספורט וזה מאוד עוזר אני ממש לא בעד תרופות ... סתם רציתי לשתף , מלחיצ אותי שלרגע אני מרגישה ממש לא נורמלית כמובן שאני מודעת שהמחשבות האלה דפוקות אבל בכל זאת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה

01/04/2010

שלום
    תמשיכי לעשות מעמצים להיות "בסדר". זה מאוד עוזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CBT

איתן
    02/04/2010

היי,

ראשית,כל הכבוד לך על המאמצים,למרות הקושי והמיטרד.
    שנית;אם את לא בעד תרופות - את יכולה לנסות טיפול פסיכולוגי מסוג "טיפול קוגנטיבי התנהגותי" הנקרא CBT.

מקווה,שלפחות טיפה עזרתי.

יוסי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ??

מאיה
    02/04/2010

תודה בכל מקרה חצי בהומור אבל האם יש השלכות כבדות לכך שהמח חושב דפוק חוץ ממחיקת נוירונים כל פעם עלמחשבה כזו שלא אקבל שבץ מוחי :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו