מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפעת פלוטיןויקי02/04/2010
שלום רב,
כ-4 שבועות נוטלת פלוטין בפעם השנייה בחיי. לפני שנתיים הייתי מטופלת באותם כדורים והפסקתי למשך שנה לאחר שמצבי השתפר פלאים.
לאחר עלייה הדרגתית במינון בשבועיים האחרונים אני נוטלת 60 מ"ג ביום.
אינני מרגישה שיפור במצבי, ואולי יש אף החמרה.
האם יש סיכוי שהכדורים הפעם לא משפיעים וכדאי להחליפם?
הרופא המטפל שלי נמצא כרגע בחו"ל.
שאלתי היא כמובן ברמת ההמלצה. אני כבר מיואשת ואין לי כוחות להתמודד עם המצב הבלתי נסבל.
אני חוששת שהתקופה הקשה הזו תותיר בי טראומה מבחינת מחשבות השווא הטורדניות.
אינני מסוגלת לתפקד בעבודה, בזוגיות. המציאות מבחינתי מעוותת לגמרי.
אני כבר לא מכירה את עצמי ואת הסובבים לי, אין לי רגע מנוחה מהמחשבות הטורדניות ואני חוששת שמא זה לא יחלוף לעולם...
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר ערן ואדים הראל04/04/2010באופן פרדוקסלי התחלה בטיפול כמו פלוטין יכולה להגביר את המתח בשבועיים שלושה הראשונים. ניתן להשתמש בתקופה זו בנוגדי חרדה מיידיים כמו קלונקס. אם הטיפול ניתן לטיפול במחשבות אובססיביות צריך לקחת בחשבון כי השפעה מיטיבה של הטיפול יכולה לקחת מספר שבועות. ידוע גם כי לעיתים חזרה לטיפול קודם שעזר והופסק אינה מביאה את אותן תוצאות. לשם כך דרושה הערכה מקצועית של פסיכיאטר על מנת לבחון אם המשך הטיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)