מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מ-Viepax, עזרה בבקשה!לי02/04/2010
שלום רב,
אני מזה כ-שבועים בתהליך "גמילה" מכדור הויאפקס - הייתי לוקחת כדור אחד של 150 מ"ג פעם ביום. לקחתי למשך כחודשיים.
ירדתי בהדרגה לכדור 75 מ"ג למשך כ-5 ימים ואז לא היו תופעות לוואי אז הפסקתי ועכשיו כבר 4 ימים אני ללא הכדור. אני מרגישה כעת תופעות של מין רעד "חשמלי" בעיניים, תחושה לא נעימה בראש (כמו ג'לי, רעד, לחץ לא נעים, מין תחושת זעזוע מוח...). מה ניתן לעשות? האם זה הגיוני?
האם זה קשור לכך שלפני כיומיים קיבלתי חיסון נגד HPV (גארדאסיל) - אולי אלו תופעות לוואי גם של הזריקה...??
אני בת 24, בריאה בד"כ.
המשך חג שמח ותודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מויפאקס
ד''ר חיים שם דוד04/04/2010התופעותש את מתארת יכולות להיות תופעותגמילה מויפאקס (נדיר אבל קיים).אם כי לאחר כחודשיים של טיפול זה מאוד לא שכיח.
זה חולף מעצנמו אבל מאוד לא נעיןם. בינתיים תוכלי לחזור למינון של 75 מ"ג למשך שבועיים ואז למסוןת שוןב פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך הולך נועה?
נועה28/04/2010גם אני מתמודדת כרגע עם תופעות גמילה קשות אלו, של הזרמים הנוראיים האלה בראש (נגמלת מאפקסור) מה מצבך? זה כבר עבר?
וגם לי קוראים נועה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תופעות נפוצות
דינה04/04/2010אני לא יודעת עד כמה זה נפוץ, ויאפקס לא גורמת להתמכרות ומכאן שלא צריכות להיות תופעות כאלו
האם שוחחת עם הפסיכיאטר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויפאקס
חן04/04/2010שלום לך נועה!
אני לקחתי ויפאקס 75XR ובהדרגה הרופאה העלתה לי ל 300מ"ג,וזאת עקב
דכאון עמוק מאוד .
לאחר כשנה וחצי שלקחתי ויאפקס 300 מ"ג XR ,בהדרגה מהירה נכנסתי להיפר אקטיביות,
תחושה של היי,סופר מן כל יכול,ואהבתי מאוד את ההרגשה הזאת ,להיות בשמיים ובלי אקסטזי.
הרופאה שלי נכנסה ללחץ ומייד התחילה להוריד לי את המינון בהדרגה מהירה,מ300-מ"ג חזרה
ל75 מ"ג.
מה שכן לא היו לי שום תופעות לוואי ,אולי איזה דכאון קל ולא משמעותי,
ואני מאוד מתגעגע לתקופה עם300 מ"ג ,אלוהים ....
מחוסר עבודה הגעתי להספק של שלושה עובדים,
עכשיו גם את 75 מ"ג היא הורידה לי.
עכשיו אני לוקח גיקו בילומה (סולגר) וסרוקאל 125 מ"ג לשינה,
מה שאני מציע לך להישמע להוראות הרופא ,ובמדת הצורך להוועץ עם רופא נוסף.
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני זקוקה לתשובה דחוף
ג'נט06/12/2010שלום רב!אני בת 28 ונוטלת שנה ויפאקס איקס אר 150 מ'ג החלתי ליפני כחודש שאני מעוניינת להפסיק את הטיפול כי חזרתי לעצמי ירדתי בהנחיית רופאת מישפחה לרדת ל75מ'ג חודש עבר חודש והפסקתי ואני מרגישה לא טוב שזה אומר זעת יתר אי נוחות שאני מסריחה שפיתאום בא לי ליבכות תיקים טישטוש ראיה קצרים במוח בקיצור לא אני אודה בכך לקבל תשובה מה אני עושנה כי אולי הרופאה לא נתנה לי הנחייה נכונה מחכה לתשובה דחוווף......חג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מויפאקס ג'נט
ג'נט07/12/2010ערב טוב רציתי לדעת מתי תופעות גמילה מויפאקס חולפות? כי אני בערך 4ימים כבר הפסקתי לקחת את התרופה לקחתי 150 מ'ג שנה פםלוס וירדתי ליפני חודש ל75מ'ג אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)