מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרוקוולרות14/04/2010
שלום דר'
אחי מטופל 10 שנים בריספרדל 6 מ"ג קלונקס 4 מ"ג פרטאן 10 מ"ג פקסט פעמיים ביום.
לאחרונה לא הרגיש בטוב והרופא שלו החליף את הריספרדל לסרוקוול 400 מ"ג ביום 100 בוקר 100 צהריים 200 בערב.
בנוסף לסרוקוול מקבל את התרופות הנ"ל חוץ מהריספרדל. והוסיף עוד קלונקס סה"כ 6 מ"ג ביום.
הוא מטופל בזה חודש, וחודש הוא לא מרגיש טוב, עייף כל היום ורדום, אין לו חשק לעשות כלום, כל הזמן בבית לא מתפקד.
דיווחתי לרופא על המצב והוא אמר לי לעלות את הקלונקס כלומר 8 מ"ג ביום.
זה לא עוזר .
אני יודע שאם אפנה לרופא הוא יעלה לו עוד כדור.
בינתיים הדרך הזאת לעלות כדורים לא עוזרת ואחי מרגיש חסר אונים ביחד עימי. בבקשה שמישהו יעזור לנו כי אין לנו למי לפנות אתם תקוותינו היחידה.
אין לנו כסף לפנות לרופא פרטי.
מבקשים בכל לשון של בקשה תעזרו לנו.
אני רוצה להוסיף שהוא אעלה במשקל כ - 100 ק"ג מיותרים סה"כ 200 קילו.
היה שוקל בתחילת הטיפול 74 קילו בלבד.
אודה לכם שתענו לי במהרה.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרוקאל
16/04/2010לניר שלום.
הטיפול שאתה מתאר הוא מורכב. בדרך כלל קלונקס יכול לגרום לעייפות, לפעמים משמעותית, לכן לענות את המינון לא ישפר את העייפות. למרות שסרוקאל תרופה טובה, עלייה במשקל ועייפות הן תופעות לוואי לפעמים משמעותיות. אני לא יכול כאן לייעץ לך מה לעשות אבל אני כן יכול להגיד לך שעלייה של 100 קילו תחת טיפול הינו דבר חריג מאוד. יש תרופות שגורמות להרבה פחות שינויים במשקל (geodon; halidol) שאפשר לחשוב עליהן כאלטרנטיבה. אבל לכל תרופה בעיות משלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)