מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהרות17/04/2010
שלום, אני נערה בת 20 שמשרת בצבא כבר שנה, אני פונה אלייכם כי אני יודעת שאני צריכה עזרה.
אז ככה כבר הרבה זמן שאני נמצאת בסטרס, עצבים, אני לא ממש יודעת איך להסביר את ההתנהגות שלי אבל אני אנסה בדוגמא, הרבה פעמים מעצבנים אותי דברים אפילו הדברים הכי קטנים ואני פשוט לא מצליחה לשלוט על עצמי, אני צועקת משתוללת, אני יודעת שאני לא בסדר אבל אני פשוט לא יכולה לעצור את העצבים והכעס שנמצא אצלי בגוף, זה מתבטא בצעקות, זריקת דברים, בכי ועוד... לפני שבוע בערך הגעתי לדירה של חבר שלי ואין לי מושג למה כל דבר גרם לי להתעצבן, מה שהוא אמר, איך שהוא אמר, שהיה משהו קטן זרוק על הריצפה, פשוט כל דבר. והוא באמת שלא עשה לי כלום אבל פשוט לא הפסקתי לבכות ולהתעצבן, לא הצלחתי לעצור את עצמי,
אני רוצה להגיד שאני יודעת שאני מצטיירת כמשוגעת, אבל אני ברוב הזמן בסדר, יש לי חיי חברה ואני מצליחה במה שאני עושה ומעריכים את זה.
למי אני יכולה לפנות לעזרה?
אני חייבת לציין שאמא שלי מודעת למצב ורוצה לעזור אבל אני כל כך מתביישת בהתנהגות שי ובמי שאני שאני לא מסוגלת לדבר על זה איתה, והדבר האני בחיים לא אעשה זה לפנות לקב"ן בצבא כיוון שאני יודעת שזה יכול להיות חשוף לגורמים מסויימים.ֿ
האם יש משהו שאני יכולה לקחת היום בלי מירשם ופא עד שאני אטפל בעצמי?
האם בכלל אתם חושבים שאני צריכה טיפול תרופתי כלשהו?
ולמי עוד אני יכולה לפנות?ֿ
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר חיים שם דוד17/04/2010שלום רותה,
היתרון של היותך בצבא הוא שהעזרה מאוד זמינה, עלייך לפנת אל פסיכיאטר או קב"ן בצבא. האפשרויות לטיפול רבות אולם יש צורך לאבחן את המצב שלך. אין תרופה או תכשיר ללא מרשם או אפילו עם מרשם לתופעות שאת מתארת ועל מנת להגיע לאבחנה יותר טובה שתאפשר טיפול יעיל תצטרך להיות מול איש מקצוע.
אם אמך מעורבת אל תסיטי אותה הצידה ותעזרי בה. פני לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)