מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוריואןחלי18/04/2010
שלום לכולם
אני מזה כ -3 חודשים אני במצב של חרדה חוסר שקט,
ולוקחת לוריואן אפשר להגיד כמעט כל ערב אחרת אני לא נרדמת או ישנה 2-3 שעות
שלא מצליחה לתפקד ביום
האם אני יכולה להתמכר לתרוםה ואז ליצור תלות,
האם תוכלו לעזור בבקשה בתחליף אחר אפילו צמחים שיכול או כל עיצה אחרת
ע"מ להיות רגועה ולישון את הלילה
כל ערב זה מלחמה בפני עצמה
אציין היתה לי תקופה שלקחתי לוירואן והפסקתי ולא קרה כלום אבל עכשיו המצב שונה
תקופה ארוכה יותר ואיני מצילחה להרדם עם כל העייפת שבי. ואיני יודעת מתי מצב שבו אני נמצאת יהיה רגוע יותקר.
אני אדם מאוד מאוד רגיש וקשה לי להתמודד עם בעיה
תודה לכל תשובה שאקבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי נוקטורנו...
איתן18/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוריואן
19/04/2010לחלי שלום
אפשר לבדוק תרופות שינה כמו בונדורמון או סטילנוקס או נוקטורנו. השאלה היא מדוע את סובלת מההפרעות האלו. האם טיפול פסיכולוגי יכול לעזור לך להיות יותר עמידה ללחצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)