מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותא21/04/2010
שלום רב,
מזה כחודש אני סובלת צכאב סביב העין + הרגשה שך כובד ואי נוחות בעין.
בנסוף אני מרגישה חולשה ונימול בצד שמאל של הפנים יד שמאלית ורגליים.
בוצע Ct מוח - תקין
בדיקת EMG- תקין
בדיקת רופא עיניים - תקינה.
אני כל היום באינטרנט מחפשת מחלות עם סימפטומים דומים לשלי.
מהתחלה חשדדתי שיש לי גידול מוחי אך לאחר סיטי מוח המשכתי לחפש וחשדדתי שיש לי גידול בעין אך לאחר בדיקות מעמיקות של רופא עיניים הוא אמר שאם היה משהו בהחלט היה רואה.
והיום אני נורא מפחדת שאלו סימפטומים של טרשת נפוצה.
לפי מה שמתואר באתרים רפואיים הכל מתאים.
אני לא מתפקדת. הזנחתי את המשפחה שלי ואת עצמי.
מצב גרוע.
מה לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות
ד''ר אירנה נתנאל22/04/2010אירה שלום,
כשאין סיבה גופנית למצב כנראה מדובר בסיבה נפשית. אני מאוד ממליצה לפנות להתיעצות אצל פסיכיאטר. איתן ואת סובלת מסימפטומים של לחץ, מתח, חרדה. במצב כזה טיפול תרופתי אנטי חרדתי ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית בשילוב עם ביופידבק הינה הדרך היעילה להתמודד עם המצב.
תרגישי טוב,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)