מפחדת מאישפוז כפוי שוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת מאישפוז כפוי שוב
    shiran1611
    21/04/2010

אני מטופלת בבית חולים הייתי אצל הפסיכולוגית יום ראשון והיא אמרה שלפי מה שאני מדברת יש מצב שהפסיכיאטרית תאשפז אותי שוב אני אחרי 8 אישפוזים מתוכם 3 בהוראת אישפוז פסיכאטר מחוזי אני הפרעת אישיות גבולית עם מרכיב פסיכוטי נוטלת 700 סרוקוול,60 םסוקסט ן750 ליטיום ואיטומין בעת הצורך הם אומרים שכשאני מספרת שאני רואה את בן דוד שלי זה הזייה כי הוא מת ואני לא מאמינה להם כי אני היחידה שבאמת רואה אותו אז איך אני יכולה לראות אותו אם הוא מת??? בכל אופן יש לו עוד כמה ימים יומהולדת וקבענו שנלך יחד..הפסיכולוגית אמרה שמחר יום חמישי אני צריכה לבוא לפסיכיאטרית והיא תחליט לגבי אישפוז או לא ואני מפחדת שהיא תוציא לי שוב הוראת אישפוז :\ מה דעתכם??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת מאישפוז כפוי שוב

הוספת תגובה

• מפחדת מאישפוז כפוי שוב

ד''ר אירנה נתנאל
    22/04/2010

שירן שלון,

לצערי, לא ניתן לחוות דעה לגבי אשפוז כפוי דרך הפורום. הרופאה תתרשם ממצבך ותחליט מה נכון לעשות בהתאם למצבך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו