דיכאון וכאבי ראש חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון וכאבי ראש חזקים
    דפנה
    21/04/2010

אני סובלת מדיכאון שמלווה בכאבי ראש חזקים שמונעים ממני לתפקד בצורה נורמלית. בעבר קיבלתי את התרופה סימבלטה אבל לדיכאון היא לא כל כך עזרה מה גם שהיא מאוד יקרה כי מסתבר שאינה שייכת לסל התרופות לטיפול בדיכאון.
    קראתי לא מזמן בפורום הזה על תרופה אחרת ויפאקס XR שגם מטפלת בדיכאון עם כאבים והיא הרבה יותר זולה כי היא כן שייכת לסל התרופות לטיפול בדיכאון.
    עכשיו אני מאוד מבולבלת ולא מבינה למה הרופא שלי לא הציע לי אותה כשדיברתי איתו על הנושא? האם אני יכולה לקבל מרשם גם מרופא משפחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון וכאבי ראש חזקים

הוספת תגובה

• למה לא הציעו תרופה אחרת

ד''ר חיים שם דוד
    22/04/2010

למה לא התיעו תרופה אחרת? תצטרכי לשאול את הרופא שיעץ לך על סימבלטה. אני מניח שהיעילות של סימבלטה יותר מוכחת משלל ויפאקס או אפקסור וכנראה שזו הסיבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני קראתי אחרת

דפנה
    23/04/2010

מוזר כי דווקא ממה שאני הבנתי הסימבלטה יותר חדשה מהויפאקס וגם אמרו שם בפירוש שישנם מחקרים של שנים על הויפאקס שנמצאה כמאוד בטוחה ויעילה.
    בכל מקרה אתה צודק, אני צריכה להפנות את השאלות האלה לרופא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו