תופעות לוואי נורמליות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי נורמליות?
    אודי
    25/04/2010

שלום רב.

התחלתי לפני כשבוע וחצי ליטול כמה תרופות: ציפרלקס - 35 מ"ג. אינווגה - 6 מ"ג. וולבוטרין - 300.

את הוולבוטרין התחלתי לפני כשלושה שבועות, ומאז שאני נוטל את התרופה המצב רק החמיר. החרדות גברו, והמחשבות הטורדניות התעצמו. אני מרגיש שהמוח שלי עומד להתפוצץ. משהו ממש לא נורמלי.
    בנוסף, כשהתחלתי את האינווגה לפני כשבוע וחצי, הימים הראשונים פשוט שיתקו אותי. הרגשתי בילבול במציאות. תחושה שהכל נראה שונה פתאום. וזאת מעבר לסחרחורות והחולשה הכללית.
    כיום המצב יותר טוב מבחינת החולשה, אבל הבילבול עדיין קיים במקצת.

שאלתי היא, האם התופעות הללו נורמליות וזה חלק מהתהליך, או שיש פה משהו חריג שיכול לגרום לנזק ועליי להפסיק ליטול את התרופות?

הפסיכיאטר שלי אמר להתאזר בסבלנות וכל תופעת לוואי תחלוף. השאלה האם גם אלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי נורמליות?

הוספת תגובה

• תופעות לוואי נורמליות?

25/04/2010

לאבישי שלום
    לא קל להתחיל 3 תרופות בו זמנית. וולבוטרין יכול לתת כאבי ראש שבדרך כלל עוברים עם הזמן אבל לפעמים לא. עם אתה חש שהתופעות נחלשות זה סימן חיובי אחרת תהיה בקשר עם הרופא שמטפל בך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו