מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי נורמליות?אודי25/04/2010
שלום רב.
התחלתי לפני כשבוע וחצי ליטול כמה תרופות: ציפרלקס - 35 מ"ג. אינווגה - 6 מ"ג. וולבוטרין - 300.
את הוולבוטרין התחלתי לפני כשלושה שבועות, ומאז שאני נוטל את התרופה המצב רק החמיר. החרדות גברו, והמחשבות הטורדניות התעצמו. אני מרגיש שהמוח שלי עומד להתפוצץ. משהו ממש לא נורמלי.
בנוסף, כשהתחלתי את האינווגה לפני כשבוע וחצי, הימים הראשונים פשוט שיתקו אותי. הרגשתי בילבול במציאות. תחושה שהכל נראה שונה פתאום. וזאת מעבר לסחרחורות והחולשה הכללית.
כיום המצב יותר טוב מבחינת החולשה, אבל הבילבול עדיין קיים במקצת.
שאלתי היא, האם התופעות הללו נורמליות וזה חלק מהתהליך, או שיש פה משהו חריג שיכול לגרום לנזק ועליי להפסיק ליטול את התרופות?
הפסיכיאטר שלי אמר להתאזר בסבלנות וכל תופעת לוואי תחלוף. השאלה האם גם אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי נורמליות?
25/04/2010לאבישי שלום
לא קל להתחיל 3 תרופות בו זמנית. וולבוטרין יכול לתת כאבי ראש שבדרך כלל עוברים עם הזמן אבל לפעמים לא. עם אתה חש שהתופעות נחלשות זה סימן חיובי אחרת תהיה בקשר עם הרופא שמטפל בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)