אשפוז בכפייה כתוצאה משימוש באפדרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשפוז בכפייה כתוצאה משימוש באפדרין
    עדן
    26/04/2010

שלום..יש לי אח בן 18 שלפני בערך חודשיים הוא לקח כדור אפדרין ויחד עם זאת הוא מעשן גראס כתוצאה מזה החלו לו בעיות נפשיות כגון: חשש שעוקבים אחריו.שכלבים רודפים אחריו שמצוטטים לו בטלפון עצבנות נדודי שינה לא אוכל ומדבר דברים לא מציאותיים ורב עם כולם ונותן אגרופים לקיר כדי להוציא עצבים..אתמול הוא אמר לאמא שלי שהוא לא יודע מה יש לו והוא רוצה שניקח אותו לבית חולים..ושם פסיכיאטרית דיברה איתו ואמרה שמצבו לא טוב והוא צריך אשפוז בכפייה ואכן הוא אושפז אתמול באבארבאנל..
    שאלתי היא אם באמת יוכלו לעזור לו שם ולהוציא אותו מזה..תודה מראש עדן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון

דן
    27/04/2010

הכוונה שלי כמובן לא להשמיץ את הצבא חלילה אלא לומר שיש מקומות בהם משמעת צבאית אינה במקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפשוז בגלל מצב פסיכוטי

ד''ר חיים שם דוד
    27/04/2010

שלום לך,
    נראה שאחיך סבול ממצב פסיכוטי. הטיפול במצבים כאלו הוא תרופתי והשאלה באיזו מסגרת יהיה הטיפול היא שאלה של הערכת המצב הנפשי והסיכון שהוא מהווה לעצמו או לסביבה.
    איני יודע מה מצבו אבל אני בטוח שיוכלו לעזור לו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו