שלום! שאלה ובקשה להמלצה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום! שאלה ובקשה להמלצה!
    טום
    23/10/2007

שלום לפורום ולרופאים!
    מתנצל מראש על האורך..
    אני מאובחן כסובל מהפרעת אישיות גבולית,עם חרדה חברתית! אני נמצא בטיפול פסיכולוגי (אם כי לא תרופתי)
    המצב שלי מידרדר מיום ליום במיוחד כיוון שאין לי מסגרת ואני לא מצליח להשתלב באף עבודה או מסגרת כלשהיא, מאז שיחרורי מהצבא.גם בצבא לא השתלבתי ד"א ויצאתי על סעיף נפשי כרגע אני לא מתפקד בכלל!!!
    :(
    המטפל שלי הציע לי לפנות לקבלת נכות מבטל"א! עשיתי זאת ולא התייחסו בכלל ברצינות לפניה שלי לא נתנו לי שום דבר שיכול לעזור לי בשיקום או משהו... קבעו לי אחוזים מגוכחים והכול בזלזול במצבי

אני כבר בתהליך של ערעור כי אני לא הולך לוותר על זה-השאלה שלי היא אם לביטוח לאומי "מספיק"

האבחנה שלי הפרעת אישוית גבולית וחרדות על מנת לקבוע לי אחוזי נכות שיאפשרו לי להתחיל שיקום? או שאני צריך להיות חולה במחלה נפשית קשה בשביל ל"זכות" במה שמגיע לי?

האם אתם יודעים את החוק לגבי העניין הזה? ומהי המלצתכם בעניין? אגב,יש לי גם גלישות פסיכוטיות לעיתים לא שזה גרם להם להתייחס אליי יותר ברצינות.. תרופות לקחתי בעבר ואף אחת מהן לא עזרה לי... ד"א... כרגע אני לא נוטל שום טיפול תרופתי!!!

בכל מקרה תודה מראש אשמח לתשובה! מתנצל על האורך השאלה חשובה לי ואני מודאג !

טום! :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום! שאלה ובקשה להמלצה!

הוספת תגובה

• מממ אני מבין שהתשובה....

טום
    30/10/2007

היא שאין תשובה?

או שמא יש סיבה אחרת שלא התייחסו להודעה הזאת?

בכל זאת-אשמח לתשובה ולהתיחסות של הפסיכיאטרים או מישהו...

תודה מראש

טום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום! שאלה ובקשה להמלצה!

31/10/2007

לטום שלום
    השאלה שלך מורכבת. בדרך כלל בועדות סל שיקום מתייחסים הרבה יותר למחלות פסיכיאטריות בתחומים של סכיזופרניה, מניה-דפרסיה ועוד. הרבה פחות להפרעות אישיות.
    אתה צריך להמשיך ולפנות דרך הרופא המטפל או הע"ס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו