מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום! שאלה ובקשה להמלצה!טום23/10/2007
שלום לפורום ולרופאים!
מתנצל מראש על האורך..
אני מאובחן כסובל מהפרעת אישיות גבולית,עם חרדה חברתית! אני נמצא בטיפול פסיכולוגי (אם כי לא תרופתי)
המצב שלי מידרדר מיום ליום במיוחד כיוון שאין לי מסגרת ואני לא מצליח להשתלב באף עבודה או מסגרת כלשהיא, מאז שיחרורי מהצבא.גם בצבא לא השתלבתי ד"א ויצאתי על סעיף נפשי כרגע אני לא מתפקד בכלל!!!
:(
המטפל שלי הציע לי לפנות לקבלת נכות מבטל"א! עשיתי זאת ולא התייחסו בכלל ברצינות לפניה שלי לא נתנו לי שום דבר שיכול לעזור לי בשיקום או משהו... קבעו לי אחוזים מגוכחים והכול בזלזול במצבי
אני כבר בתהליך של ערעור כי אני לא הולך לוותר על זה-השאלה שלי היא אם לביטוח לאומי "מספיק"
האבחנה שלי הפרעת אישוית גבולית וחרדות על מנת לקבוע לי אחוזי נכות שיאפשרו לי להתחיל שיקום? או שאני צריך להיות חולה במחלה נפשית קשה בשביל ל"זכות" במה שמגיע לי?
האם אתם יודעים את החוק לגבי העניין הזה? ומהי המלצתכם בעניין? אגב,יש לי גם גלישות פסיכוטיות לעיתים לא שזה גרם להם להתייחס אליי יותר ברצינות.. תרופות לקחתי בעבר ואף אחת מהן לא עזרה לי... ד"א... כרגע אני לא נוטל שום טיפול תרופתי!!!
בכל מקרה תודה מראש אשמח לתשובה! מתנצל על האורך השאלה חשובה לי ואני מודאג !
טום! :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מממ אני מבין שהתשובה....
טום30/10/2007היא שאין תשובה?
או שמא יש סיבה אחרת שלא התייחסו להודעה הזאת?
בכל זאת-אשמח לתשובה ולהתיחסות של הפסיכיאטרים או מישהו...
תודה מראש
טום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום! שאלה ובקשה להמלצה!
31/10/2007לטום שלום
השאלה שלך מורכבת. בדרך כלל בועדות סל שיקום מתייחסים הרבה יותר למחלות פסיכיאטריות בתחומים של סכיזופרניה, מניה-דפרסיה ועוד. הרבה פחות להפרעות אישיות.
אתה צריך להמשיך ולפנות דרך הרופא המטפל או הע"ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)