נא עזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נא עזרו לי
    אלמוני
    26/04/2010

אני בן 30, בנערותי ניסיתי המון סוגי כימיכלים וכו'.. אני סובל כבר שש שנים מהתקפי חרדה ופניקה כללית שהורסים לי את החיים בכל התקופה הזו טופלתי בואבן, אך ההתקפים התגברו והפניקה החמיר, לאחרונה הפסקתי את הואבן ולוקח קלונקס אך הקלונקס עושה לי עצבים גבוהים והחרדות עדיין קיימות, אין לי כסף לפסיכאטר פרטי ומיותר לציין שהפסיכיאטרים בקופה לא פותרים את הבעיה אלא ממליצים על תרופות מהקבוצה הזו..מה אתם ממליצים לי? איזה טיפול יכול לעזור? איזה תרופה אולי תפתור את הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נא עזרו לי

הוספת תגובה

• טיפול בחרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    27/04/2010

שלום לך,

הדרך היעילה ביותר להתמודד עם החרדה ופאניקה היננה שילוב של תרופות מקבוצת SSRI או SNRI ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) בשילוב עם ביופידבק. CBT הינו טיפול קצר וממוקד ובמהלכו ניתן ללמוד כלים של שליטה בהווה וגם לטווח הארוך. כלים אלה מונעים חזרתיות של ההפרעה למשך מספר שנים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו