גאודון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גאודון
    יניב
    26/04/2010

אני לוקח גאודון כבר כמה חודשים ואני מרגיש ירידה משמעותית בזיכרון, בעיקר בזיכרון לטווח הקצר.
    האם הנזק הזה הפיך? קשה לי לתפקד בלי זיכרון, ואני מרגיש כמו טמבל. כל הזמן עולות לי בראש אותם מחשבות טורדניות, כמו רוטינה חוזרת כזאת, וכשאני מדבר עם אנשים לא עולה לי כלום לראש, כאילו הראש ריק, מה שיוצא יוצא. האם זה הפיך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גאודון

הוספת תגובה

• גאודון

28/04/2010

ליניב שלום
    תופעות לוואי קוגניטיביות-של החשיבה- וכולות להופיע כמעט עם כל תרופה. לפעמים הם ברורות מאוד אבל לפעמים קשה לפענח האם מבובר במחלה הבסיסית או תופעות לוואי. אתה חייב להתייעץ עם המטפל שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גאודון

יניב
    28/04/2010

זה תופעת לוואי של התרופה. לא היה לי את זה לפני שלקחתי את התרופה.
    הרופאה שלי השאירה אותי 4 חודשים עם זיפרקסה כשהיו לי עוויתות בפנים. אני רוצה להבריא. אני רוצה לחשוב. אני עכשיו בשלבי למידה ואני לא פתוח ללימודים כי אני כמו זומבי, לא חושב. מאז שהיא הורידה לי את התרופה אני יכול לחשוב בקול אבל המחשבות שלי טפשיות כאלה. אני אומר לעצמי איזה שתי משפטים כל היום. כששואלים אותי שאלות המוח שלי ריק לא חושב על כלום. אני פסיבי לגמרי. נמאס לי להיות ככה. הרופאה אומרת שהבעייה הזאת הפיכה והורידה לי את המינון ב-20 מ"ג, אבל זה כלום. אני מסומם לגמרי. האם יש תרופה שמעוררת מחשבות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו