זייבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זייבן
    איתי
    30/04/2010

הנסיון שלי מראה שיש אצלי שיפור בדכאון אחרי שתי תרופות שלקחתי : סימבלטה ורמוטיב .
    ניסיתי מספר רב של SSRI וגם NRI שלא הועילו ואף החמירו את המצב.
    סימבלטה לקחתי כשנה ועברתי לרמוטיב (גם שנה כבר) .
    אני חש היום ששוב המצב מורע , והייתי מעוניין לנסות זייבן . ההגיון שלי אומר שמה שעשה את העבודה גם בסימבלטה וגם ברמוטיב זה החלק של הדופאמין .
    מה הנסיון שלכם עם זייבן נגד דכאון ? האם מוצלח ? האם יש תופעות לוואי קשות ?
    האם צריך אישור מיוחד ע"מ לקבל את התרופה כנגד דכאון ולא לצורך הפסקת עישון?
    בסימבלטה היו לי תופעות לוואי לא נעימות בהתחלה בעיקר בבטן ובעייפות . בסיום הסימבלטה היו תופעות לוואי קשות מאוד .
    עם הרמוטיב - שום תופעות לוואי , אבל הוא יותר מייצב אותי , לא ממש מוציא מהדכאון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זייבן

הוספת תגובה

• זייבן

ד''ר חיים שם דוד
    02/05/2010

שלוםצ לך,
    הטיפול בוולבוטרין מאוטד נוח ויחסית והניסיון שלי מאוד מטוב איתו ובעיקר בגלל היעילות שלו. יחד עם זאת יש תופעות לוואי לכל תרופה וכולל לוולבוטרין. תופעת הלואי שנאשים מתלוננים עליה יחסית היא כאבי ראש אבל אלו ניתנים לשליטה וחולפים.
    התרופה וולבוטרין היא בעלת החומר הפעירל שבזייבאן ואין צורך באישור מיוחד אבל עלותה משתנה מקופת חולים אחת לאחרת ובעיקר לפי הביטוח המשלים שיש לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו