מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחנה רפואיתשחר30/04/2010
שלום אני מאובחן כחולה במניה דיפרסיה בנוסף לפרנויות קשות עברתי דרך קשה הכוללת 8 אישפוזים בהם אישפוז בתנאים קשים בשער מנשה כל זה התחיל בגלל אלימות קשה לסובבים אותי והסתבכויות עם המשטרה אז לא ידעו שיש לי בעיות והייתי עצור באבו כאביר ותקופה ממושכת במעצר בית הקצין מבחן שם לב שמשהו השתבש אצלי, הכל התחיל בגיל 16 ונמשך תקופה של 4 שנים בהם תקפתי הרבה אנשים גם בבתי חולים וגם מבחוץ היום אני כמעט בן 23 והרבה זמן מרסן את עצמי ולא תוקף, די יציב מבחינה נפשית לפחות כך נראה למרות שמבפנים מאוד קשה לי לומד במוסד אקדמי מוכר ומנסה להתקדם ולהשתלב בחברה תובעים אותי היום תביעה אזרחית על משהו שעשיתי בהיותי קטין ועכשיו אני צריך אבחנה רפואית פסיכיאטרית משפטית על מנת שיקבעו שאני לא בר דין, סליחה מראש אם ההגדרה לא מדויקת פשוט אני לא עורך דין ולא מתיימר להיות אבל השאלה שלי היא כזאת האם כל פסיכיאטר (יודע שיש עדיפות לבכירים) יכול לעשות הבחנה כזאת כי קבעתי עם אחד כזה והוא די טוב או שזה צריך להיות גם פסיכיאטר בכיר וגם משפטן (קומבינציה) כי ראיתי באיזה אתר שזה תת קטגוריה תת התמחות יכול להיות מאוד שאני טועה אשמח אם מישהו יעזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוותד עת משפטית
ד''ר חיים שם דוד02/05/2010שלום לך,
החלטה שאינך בר דין? או אולי התכוונת שאתה פסול דין? ההליך להכריז על אדם "פסול דין" הוא מאוד נדיר יחסית ובטח על עבירה שנעברה לפני מעל 6 שנים...
בכל אופן כדאי שתפנה אל פסיכיאטאר על מנת להעריך את המצב. אני בטוח שיש לעורך דינך את הידע להפנותך לאיחש המקצוע הנכון עבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)