ניתוק וחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוק וחרדה
    טלי
    02/05/2010

פרופ' גרינהאוס שלום רב
    לאחר תקופה של כחודשיים בה סבלתי מחרדות שווא הנוגעות למצב בריאותי, כולל סימפטומים כגון זרמים בראש, נימול, אובדן תחושה באחד הצדדים בפנים ועוד, החלה אצלי תחושת ניתוק (דראליזציה) קבועה ומעיקה מאוד שנמשכת כבר כחודש וחצי. מובן כי התחושה קשה ומדאיגה אותי. פסיכיאטר רשם לי כדורי סרוקסאט אותם אני לוקחת מזה 5.5 שבועות לאחר העלאת מינון הדרגתית בהתחלה. עדיין אין השפעה על תחושת הניתוק.
    רציתי לדעת: האם אכן הכדור יעיל להפגת הניתוק? כמה זמן עוד יקח עד שהכדורים ישפיעו על התחושה? האם זה יעבור לי ? אציין כי עדיין יש לי זרמים בראש, אם כי החרדה עצמה חלפה ונותרה רק הדאגה מהניתוק.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוק וחרדה

הוספת תגובה

• ניתוק וחרדה

03/05/2010

לטלי שלום
    בדרך כלל יש להמתין כ2-6 שבועות להשפעה מקסימלית של התרופה עם כי לעיתים קרובות אפשר לקבל התחלה של שיפור כבר קודם. לעליה ההדרגתית במינון יש יתרון שמקטין את התופעות הלוואי בהתחלה אבל גם לוקח יותר זמן עד שהתרופה משפיעה. סבלנות וזה יעבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו