מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף בבקשה- קריזאוסנת03/05/2010
יש לי בן זוג מספר חודשים, ולפני כשבוע היינו בטיול והוא חטף סוג של התקף זעם. הוא הגדיר את זה כקריז (בזמן הקריז הוא אמר שזה קריז, כלומר הוא היה מודע לעצמו) והחל לתת לעצמו אגרופים בידיים ואפילו פעם אחת בראש. הוא נשם נשימות מהירות מאד. ניסיתי לחבק אותו ולהרגיע ולהגיד שהכול בסדר, ולקח לו בערך 15 דקות להירגע. שכבנו זה לצד זו על הדשא (כאמור היינו בטיול) והוא רעד והרגליים קפצו לו וגם כול הגוף. גם לאחר שנרגע- קפצו לו הרגליים מעט. דיברתי איתו על כך, מאחר וזו הפעם הראשונה שאני מתוודעת למצבו. הוא הצטער ואמר שממש לא רצה שאראה אותו כך. הוא סיפר לי שלעיתים בבית הוא נותן אגרופים לקיר ולרצפה. אמר שזה קורה לו בעיקר במצבי לחץ. רציתי לדעת ממה זה עלול להגרם, האם מדובר בבעיה נפשית אשר מצריכה טיפול ואולי גם כדורים? ממה זה עלול לנבוע? ובעיקר- איך עוזרים לו להתמודד? גם טרם מצבים כאלו וגם בזמן ה"קריז" עצמו. הכי חשוב לי עולם לעזור לו. תודה רבה על הסבלנות ואודה מאד להתייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף בבקשה- קריז
07/05/2010לאוסנת שלום
לא ברור מכור ה"קריז". האם יש סמים ברקע? האם בעיות פסיכיאטריות אחרות? אני ממליץ לו לפנות להערכה אצל רופא משפחה, פסיכולוג או פסיכיאטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)